Ο Γιώργος Γούλας στο Giafkasports.gr

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010

ofeas-antagoras goulas

Ο αρχηγός της ομάδας του Ανταγόρα Γιώργος Γούλας,έκανε δηλώσεις στο Giafkasports.gr εν'όψει του ματς με τον Ακουσίλαο την ερχόμενη Κυριακή στην 13:00 το μεσημέρι.

1.Αυτό το Σ/Κ ουσιαστικά κρίνεται το πρωτάθλημα.Πως είναι η ψυχολογία της ομάδας;

Η ψυχολογία της ομάδας αυτή την στιγμή είναι πολύ ανεβασμένη,μετά τις συνεχόμενες νίκες και στόχος μας είναι η νίκη και όχι η ισοπαλία σε αυτό το παιχνίδι.

2.Για πολλούς ο Ανταγόρας είναι η ομάδα με το καλύτερο ρόστερ.Πως γίνεται και η ομάδα αυτή δεν έχει κλειδώσει ακόμα το πρωτάθλημα;

Πιστεύω ότι έγινε πολύ σωστή δουλεία το καλοκαίρι απο την διοίκηση και τον προπονητή για το ποιούς παίκτες και σε ποιες θέσεις χρειαζόταν ενίσχυση η ομάδα για να κάνει πρωταθλητισμό.Όσο για το ότι δεν έχει κλειδώσει το πρωτάθλημα,πιστεύω ότι μας έκαναν κακό οι διακοπές των Χριστουγέννων και χάσαμε λίγο τον ρυθμό που είχαμε βρει μετά τις συνεχόμενες νίκες.

3.Όταν χάσατε την διαφορά των 11 βαθμών,αρκετοί πίστψαν ότι δεν καταφέρνατε να μείνετε στην πρώτη θέση.Πως καταφέρατε και ξεπεράσατε αυτή την κακή παρένθεση;

Αυτό το πίστευε ο κόσμος αλλά όχι εμείς.Μετά τα Χριστούγεννα δουλέψαμε σκληρά όπως όλο τον πρώτο γύρο και σιγά σιγά η ομάδα επανήλθε στις καλές εμφανίσεις.Μέσα απο πολύ δουλειά και απο πολύ προπόνηση.

4.Στο πρώτο ματς με τον Ακουσίλαο,η ομάδα ήταν καλύτερη (αν και έμεινε με εννέα παίκτες) και έχασε πολλές στο δεύτερο ημίχρονο για να πάρει το ματς.Πως περιμένεις να πάει αυτό το ματς αν κρίνουμε ότι ο Ανταγόρας βολεύεται και απο την ισοπαλία;

Όντως στο ματς του πρώτου γύρου,η ομάδα δεν πήγε τόσο καλά στο πρώτο ημίχρονο όπου είχαμε και την αποβολή του Φορτσέτι στο 40' αλλά στο δεύτερο ημίχρονο αν και με δέκα παίκτες είμασταν πολύ ανώτεροι απο την ομάδα του Ακουσίλαου και το 1-0 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού.Εγώ το είπα και πριν ότι η ομάδα δεν πάει για την ισοπαλία αλλά μόνο για την νίκη γιατί απομένουν δύο παιχνίδια ακόμα και ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλλάσει η μοίρα.

5.Το πρωτάθλημα τελειώνει,όλοι ευχόμαστε με τον Ανταγόρα στην Δ' Εθνική.Ποια είναι τα δικά σου σχέδια για την επόμενη σεζόν;

Και εγώ το εύχομαι να είναι η ομάδα μου αυτή που θα πάρει το πρωτάθλημα και θα ανεβεί στην Δ' Εθνική.Τα δικά μου σχέδια είναι κοινά με αυτά του Ανταγόρα.

6.Η αλήθεια είναι πως ο κόσμος άργησε να έρθει στο γήπεδο και βοήθησε κυρίως όταν μειώθηκε η διαφορά απο τους υπόλοιπους.Πιστεύεις ότι στο ματς θα έχει κόσμο;

Άργησε να έρθει  στο γήπεδο γιατί δεν πίστεψε ότι αυτή η ομάδα είχε τόσο καλό υλικό με ντόπιους και ξένους παίκτες.Όταν συνηδητοποίησε ότι υπάρχει μια τόσο καλή ομάδα στο νησί της Κω πίστεψαν και οι ίδιοι ότι πρέπει να βοηθήσουν την ομάδα.Όσο για το Κυριακάτικο ντέρμπι (13:00) εύχομαι εκ μέρους της ομάδας ο κόσμος να είναι κοντά μας σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι που κρίνεται το πρωτάθλημα.

7.Πως κρίνεις την φετινή διαιτησία;

Πιστεύω ότι στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος ήταν πολύ καλή,αν εξαιρέσουμε ένα-δύο παιχνίδια.

8.Ποιούς παίκτες ξεχώρισες την φετινή χρονιά στην Ά κατηγορία;

Εγώ δεν θα μιλήσω για τις υπόλοιπες ομάδες αλλά για την δική μου.Ξεχωρίζω τους συμπαίκτες μου αυτούς που θα είμαστε μαζί την Κυριακή αλλά και αυτούς που αποχώρησαν για διάφορους λόγους όπως είναι ο Μαριάς,ο Σηλαιδόπουλος,ο Ζερβός, και ο Τσαλαπατάνης.

9.Ήταν κοντά στην ομάδα η διοίκηση την φετινή σεζόν;

Πιστεύω ότι ήταν πολύ κοντά στην ομάδα η φετινή διοίκηση.Τους ευχαριστώ εκ μέρους όλων των συμπαικτών μου και εύχομαι να τους χαρίσουμε το πρωτάθλημα.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.