Επέστρεψε στον Ξάνθο ο Ιάκωβος Στράτας

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

Στην πρώην ομάδα του στην Πάτμο θα συνεχίσει … προσωρινά την καριέρα του τερματοφύλακας του Ορφέα Ξυλαγανής Ιάκωβος Στράτας.

Ο «Αρκούδος» όπως των φωνάζουν στις ομάδες του στα Δωδεκάνησα και στην Ροδόπη, λόγω των …. λίγων παραπάνων κιλών του, βρέθηκε στο επίκεντρο των ποδοσφαιρικών στεκιών της Ροδόπης τον περασμένο Φεβρουάριο αφού θυμίζειτον «διάσημο» πλέον σε ολόκληρο τον κόσμο και πρωην  πορτιέρο της  ερασιτεχνική Σάτον Γουέιν Σο (φώτο δεξιά) που έτρωγε σάντουιτς από τον πάγκο στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας εναντίον της Άρσεναλ.

Αντίθετα ο Στράτας όχι μόνο σάντουιτς δεν τρώει εντός γηπέδου, αλλά και με τις εμφανίσεις αλλά και την αλτικότητά του παρά τα κιλάκια του θα είναι απώλεια για το επόμενο εξάμηνο για την ομάδα του Ορφέα Ξυλαγανής, αφού θα απουσιάζει για κάποια προσωπικά ζητήματα στην Πάτμο.

Ο κατά τα ήμισυ 22χρονος Καλύμνιος φοιτητής ΤΕΦΑΑ επιστρέφει λοιπόν στην πρώτη του το ομάδα για το επόμενο διάστημα τον Ξάνθο Πάτμου στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου και θα επιστρέψει στην Ξυλαγανή και στο Πανεπιστήμιο από την νέα χρονιά. Ο «Αρκούδος» στο παρελθόν αγωνίστηκε ακόμη 2 χρόνια στην ΑΕ Κομοτηνής και πέρυσι στον Ορφέα Ξυλαγανής.

thrakisports.gr 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.