Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες της Αναγέννησης Ασφενδιού

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για την νέα σεζόν ξεκίνησαν. Πάνω στην πετυχημένη πρώτη χρονιά, πατάμε σωστά, διορθώνουμε τα προβληματάκια και κάνουμε βήματα παραπάνω για τους μικρούς μας αθλητές.

Με γνώμονα τις κατευθύνσεις της UEFA (προπονητές UEFA C) και την συνεργασία με τους Ολλανδούς προπονητές, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε το καλύτερο δυνατό και ευχάριστο πρόγραμμα προπονήσεων για τους αθλητές με ολιγομελή τμήματα. Πρώτο μέλημα η χαρά του παιχνιδιού.Κάθε παιδί μια μπάλα. Πάνω σ' αυτό μαθαίνουμε την κοινωνικοποίηση, την πειθαρχία, τον αθλητισμό και τις αξίες της σωστής διατροφής.

Επίσης ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ΚΑΟ Φιλήνος. Ο Κωακός Αθλητικός Όμιλος «Φιλίνος», με τη δεκαετή εμπειρία του στον χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου, ασπάζεται πλήρως την επιστημονική θέση ότι τα κορίτσια μαθαίνουν καλύτερα τα μυστικά του ποδοσφαίρου, όταν συναγωνίζονται αγόρια της ηλικίας τους. Έτσι δίνεται η ευκαιρία στα κορίτσια της ακαδημίας μας όταν φτάσουν στην κατάλληλη ηλικία, να αγωνιστούν σε επαγγελματική κατηγορία. Ήδη δύο κοπέλες από το τμήμα κορασίδων θα συμμετέχουν στην προετοιμασία του ΚΑΟ Φιλήνος και ελπίζουμε αυτό να είναι μόνο η αρχή.

Καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες και όλους τους μικρούς και μεγάλους αθλητές!!!Πληροφορίες για τις συνδρομές και τα τμήματα επικοινωνείτε με:

Υπεύθυνο Εγγραφών Ακαδημίας: Σαρηγιάννης Κώστας 6995243083

Διευθυντή Ακαδημίας : Φυτάς Γιώργος 6942524720

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.