Στον «αστερισμό» της Μιχαλοπούλου (pics)

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 06 Δεκεμβρίου 2015

Με την Μιχαλοπούλου να πετυχαίνει πέντε γκολ (21', 37', 48', 64', 82')  ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ επικράτησε με 0-6 του Φιλίνος για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Το άλλο γκολ για την ομάδα της Ρόδου που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα αθλήτριες αφού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα η Γρηγοριάδη πέτυχε η Χέλστρομ.

Εικόνα

Η ομάδα της Ρόδου είχε απ’ την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ματς και προσπαθούσε απ’ τα πλάγια κυρίως να απειλήσει με τις γηπεδούχες να ψάχνουν με βαθιές μπαλιές να φανούν απειλητικές. Στο 21ο λεπτό η Μιχαλοπούλου έκανε το 0-1 ενώ η ίδια αθλήτρια στο 37’ έγραψε το 0-2 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενες πέτυχαν και τρίτο τέρμα με την Μιχαλοπούλου που έκανε ότι ήθελε την άμυνα του Φιλίνος με τον ΑΣΤΙΡ να μένει με δέκα αθλήτριες μετά από απευθείας κόκκινη κάρτα που δέχτηκε η Γρηγοριάδη.

Παρόλο που έμεινε με δέκα η ομάδα του Βαγγέλη Χατζηαντωνίου συνέχισε να σκοράρει ακατάπαυστα με την Μιχαλοπούλου στο 64’ να πετυχαίνει το τέταρτο προσωπικό της τέρμα και την Χέλστρομ στο 74’ να κάνει το 0-5. Το μόνο που άλλαξε μέχρι το τέλος ήταν το τελικό αποτέλεσμα με την κορυφαία της αναμέτρησης Μιχαλοπούλου να βάζει το κερασάκι στην τούρτα πετυχαίνοντας το πέμπτο προσωπικό της τέρμα στο 82’ διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 0-6.

Κορυφαίες

Καλύτερες απ’ τις νικήτριες Μιχαλοπούλου, Γαϊτάνου και Χέλστρομ ενώ απ’ τον Φιλίνος προσπάθησαν Κορκή και Νικολοπούλου.

Διαιτησία

Χωρίς πρόβλημα οι Δημαράκης, Πατσιαούρας και Αλέκος.

Οι συνθέσεις

ΦΙΛΙΝΟΣ ΚΩ (Νίκος Μήτρου): Σταμόγλου, Νικολοπούλου, Χοχλαστού, Γιαρίμαγα, Ξανθοπούλου, Ντέλιου Μ. (65' Κιάρη), Λαλλά, Ντέλιου Δ., Κορκή, Γιμελά (83' Χατζαντώνη), Χειμώνα (52' Μηλά).

Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. (Βαγγέλης Χατζηαντωνίου): Δεστούνη, Παπαμιχαήλ, Κρητικού (46' Χατζηλιαμή), Καλλιγιάννη, Ιακωβίδου, Γαϊτάνου, Μιχαλοπούλου, Γρηγοριάδη, Ταμπακιανού (65' Καρακοπούλου), Χέλστρομ (74' Βιτζηλαίου), Κουγιού.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.