«Τριάδα» ανακοινώσεων στην Αναγέννηση Ασφενδιού

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 18 Αυγούστου 2015

Τρεις ποδοσφαιριστές απ’ τον Α.Ο Δικαίου απέκτησε η Αναγέννηση Ασφενδιού στην προσπάθεια της να ενισχυθεί πιο «ποιοτικά» την φετινή μεταγραφική περίοδο έχοντας στον πάγκο της τον Γιώργο Φυτά (πήρε και εκείνος το δελτίο του σαν ποδοσφαιριστής) και τον Παντελή Πιπέρη.

Οι «πράσινοι» φιλοδοξούν φέτος να κάνουν ένα ακόμη βήμα στην Β’ κατηγορία του Ομίλου νήσων έχοντας διανύσει ήδη δύο χρόνια σα νέο σωματείο. Έτσι απέκτησαν απ’ τους «κυανόλευκους» τους Μάρκο Σαμαρά, Νίκο Θεοδώρου και Χρήστο Μεταξά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Αναγέννηση Ασφενδιού καλωσορίζει στην οικογένεια της τους ποδοσφαιριστές Νίκο Θεοδώρου, Μάρκο Σαμαρά και Χρήστο Μεταξά. Τους ευχόμαστε μια καλή και υγιή χρονιά και να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει σε αγωνιστικό αλλά και προσωπικό επίπεδο. Παράλληλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του Α.Ο Δικαίου για την άψογη συνεργασία στην ολοκλήρωση των μεταγραφών».

Μετά και την επίσημη ανακοίνωση ο Μάρκος Σαμαράς όντας «γέννημα θρέμμα» του Α.Ο. Δικαίου θέλησε να δηλώσει τα εξής:

«Μετά από αρκετά χρόνια στον Α.Ο Δικαίου αποφάσισα για δικούς μου προσωπικούς λόγους να αποχωρήσω ωστόσο θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ομάδα ούτε φυσικά και με τη νέα διοίκηση. Εύχομαι μια καλή χρονιά στον Δίκαιο και ελπίζω σύντομα η ομάδα να βρει τον δρόμο της».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.