Ανακοίνωσε Φυτά η Αναγέννηση Ασφενδιού

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2015

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας ο Γιώργος Φυτάς μετά την αποχώρηση του απ’ τον Α.Ο Δικαίου είχε συμφωνήσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Ασφενδιού.

Ο νεαρός προπονητής ο οποίος θα έχει ως άμεσο συνεργάτη τον Παντελή Πιπέρη ανακοινώθηκε και επίσημα απ’ τους «πράσινους» και οι δύο τους θα είναι προπονητές σε όλα τα τμήματα του συλλόγου, από προτζούνιορ μέχρι και ανδρικό.

Η διοίκηση της ομάδας που έχει θέση σαν στόχο την δημιουργία μιας πιο ανταγωνιστικής ομάδας την φετινή περίοδο επέλεξε δύο δικά της παιδιά, που έχουν διάθεση και όρεξη να δουλέψουν και να κάνουν βήματα στην προπονητική τους καριέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Αναγέννηση Ασφενδιού με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την πρόσληψη του Γιώργου Φυτά και του άμεσου συνεργάτη του Παντελή Πιπέρη στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Οι δυο προπονητές θα είναι πλέον υπεύθυνοι για όλα τα τμήματα της ομάδας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους προπονητές με τους οποίους συνεργαστήκαμε τα τελευταία δύο χρόνια σε ανδρικό και ακαδημίες και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στην προπονητική τους καριέρα».


Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.