Βλέπουν την επόμενη μέρα στον Ξάνθο

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 23 Μαϊος 2014

Την επόμενη μέρα βλέπουν σιγά σιγά στον Ξάνθο Πάτμου αφού η ομάδα έχει ολοκληρώσει εδώ και αρκετό καιρό τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις τερματίζοντας στην 5η θέση της Β’ κατηγορίας του Ομίλου νήσων.

Η ομάδα του Βαγγέλη Λαθούρα πραγματοποίησε έναν εξαιρετικό πρώτο γύρο και πάλεψε σχεδόν μέχρι το τέλος για την κατάληψη της δεύτερης θέσης αλλά λόγω των τραυματισμών και της υπερπροσπάθειας έμεινε από δυνάμεις ολοκληρώνοντας τελικά το πρωτάθλημα με 24 βαθμούς στην 5η θέση.

Από εκεί και πέρα τα χαμόγελα τα «έκλεψαν» οι μικροί αθλητές του συλλόγου που με επιτυχία συμμετείχαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο τουρνουά που έγινε στην Σύρο όπως και το γυναικείο τμήμα μπάσκετ που δείχνει να κάνει βήματα προόδου παίρνοντας μάλιστα μέρος της ημέρες του Πάσχα στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Ιάλυσος στην Ρόδο.

Χτες μάλιστα υπήρχε συνάντηση με τους γονείς για την λειτουργία της ακαδημίας ενώ αναμένεται στην συνέχεια να συζητηθούν και τα θέματα για την μεγάλη ομάδα ενώ θα παρθούν και αποφάσεις για την ανανεώση ή όχι της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Λαθούρα. 


Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.