«Αγκαλιά» με τον τίτλο (pics)

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014

Αγκαλιά με τον τίτλο και την άνοδο στην Α’ κατηγορία Δωδεκανήσου βρίσκεται ο Καλυμνιακός ο οποίος συνέτριψε με 5-0 τον Ξάνθο Πάτμου στην Κάλυμνο και πλέον θέλει έναν βαθμό την επόμενη αγωνιστική κόντρα στον Α.Ο Λειψών για να επιστρέψει στα «μεγάλα σαλόνια» του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου μετά από τέσσερα χρόνια.

Εικόνα

Μετά το πρώτο τέταρτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και κατάφεραν μόλις στο 20ο λεπτό να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Κοκκινίδη ενώ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Χατζηδάκης έκανε το 2-0 και έβαλε σε θέση οδηγού τον Καλυμνιακό που έδειξε διάθεση να καθαρίσει απ’ την αρχή το παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ξάνθος Πάτμου προσπάθησε να ισορροπήσει στον αγωνιστικό χώρο και να απειλήσει την εστία του Ντόβελλου αλλά οι γηπεδούχοι στο τελευταίο μισάωρο ανέβασαν την απόδοση τους, έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και πέτυχαν τρία γκολ το ένα πανέμορφο απ’ το άλλο.

Στο 60ο λεπτό ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας έκανε το 3-0 με τον Χουρδά λίγο αργότερα με βολ πλανέ να γράφει το 4-0 και ο επίλογος γράφτηκε απ’ τον Άρη Σαγρέ ο οποίος με ψαλιδάκι απ’ τα όρια της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Κορυφαίοι

Καλύτεροι απ’ τους νικητές σε μια ημέρα που οι περισσότεροι πραγματοποιήσαν εξαιρετική εμφάνιση οι Κατσαρής, Κοκκινίδης, Σαγρές και Ηλιάδης. Από πλευράς Ξάνθου ξεχώρισαν Χατζησταμούλος, Γαμπιεράκης και Ψαρός.

Διαιτησία

Χωρίς πρόβλημα οι Πλάτσης, Γιαλλούρης και Μαλλιάς.

Οι συνθέσεις

Καλυμνιακός: Ντόβελλος, Καμπούρης, Κάννης (70’ Ζεμπιλάς), Φράγκος, Κλάψης (65’ Τρικοίλης Σ.), Κατσαρής, Ηλιάδης, Γεωργαντής (50’ Χουρδάς), Κοκκινίδης, Σαγρές, Χατζηδάκης.

Ξάνθος Πάτμου: Γρύλλης, Κάτσος, Κορωναίος (62’ Τσαμπαλάκης), Λουλουδιάς, Γιαμαίος, Ψαρός, Χατζησταμούλος, Φαμπιάν, Γαμπιεράκης, Καμπίτης (50’ Γιαμαίος), Ζάμαλης (55’ Μιχελής)


Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.