Άφησε θετικές εντυπώσεις ο Χοχλαστός

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014

Στις προπονήσεις της ομάδας νέων της ΑΕΚ βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο Γιάννης Χοχλαστός του Νικαγόρα. Ο νεαρός μέσος της Κεφάλου (γεννημένος το 2000) βρέθηκε στα Σπάτα με αντιπροσωπεία της διοίκησης του Νικαγόρα αλλά και με τον προπονητή του Στέφανο Μπορμπόκη και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μάλιστα οι «κιτρινόμαυροι» είχαν να πουν αρκετά για την σωματική του διάπλαση, παρά το νεαρό της ηλικίας του και πλέον βρίσκεται στο «μπλοκάκι» της ΑΕΚ στην προσπάθεια που κάνει η Ένωση να μαζέψει ότι καλύτερο υπάρχει στις μικρές ηλικίες απ’ όλη την Ελλάδα.

Απ’ την διοίκηση του Νικαγόρα στην Αθήνα βρέθηκαν ο πρόεδρος Σωτήρης Μαραγκός, ο αντιπρόεδρος Σταμάτης Πέρος, ο Σταμάτης Μπίλλης και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του συλλόγου Βασίλης Καμαριώτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου του συλλόγου , του Σωτήρη Μαραγκού:

«Σαν πρόεδρος του Νικαγόρα αλλά και σαν διοίκηση εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε για τον Γιάννη. Μας ζητήθηκε να παρουσιάσουμε το παιδί και όπως οφείλαμε το πράξαμε. Τα αποτελέσματα ήταν θετικά και λίγο πριν το Πάσχα ίσως ξαναβρεθεί στα Σπάτα για να περάσει ένα δεκαήμερο προσαρμογής και αν όλα είναι εντάξει η μεταγραφή του θα προχωρήσει. Θα ήθελα πέρα απ’ τον Στέφανο Μπορμπόκη με τον οποίο η συνεργασία πηγαίνει άψογα να ευχαριστήσω και όλα τα μέλη της διοίκησης για την βοήθεια τους και τον χρόνο που προσφέρουν στον σύλλογο».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.