Πέρασε απ’ τους Λειψούς ο Ξάνθος

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014

Δείχνοντας ότι μπορεί μέχρι τέλους να διεκδικήσει την δεύτερη θέση στην Β’ κατηγορία του Ομίλου νήσων ο Ξάνθος Πάτμου πέρασε απ’ την δύσκολη έδρα του Α.Ο Λειψών με 1-3 και έφτασε έτσι τους 18 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Την συμπαράσταση σχεδόν 120 φίλων του είχε ο Ξάνθος που έκανε εκδρομή στους Λειψούς.

Εικόνα

Με το καλημέρα στο ματς οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 10’ με τον Χατζησταμούλο ενώ στο 23ο λεπτό ο Γαμπιεράκης έκανε το 0-2 βάζοντας σε θέση οδηγού την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι μετά το 0-2 προσπάθησαν να ισορροπήσουν το ματς αλλά δεν δημιούργησαν την μεγάλη φάση μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Σταύρου Μάνη ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μείωσε το σκορ στο 50’ με τον Κώστα Ματσούρη και παρόλο που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων δε μπόρεσαν να πατήσουν εύκολα την αντίπαλη περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, πήραν μέτρα στο γήπεδο και στο 65ο λεπτό με τον Κάβουρα «κλείδωσαν» τη νίκη με 1-3.

Κορυφαίοι

Καλύτεροι απ’ τον Ξάνθο οι Γιαμαίος, Χατζησταμούλος, Κάβουρος και Γαμπιεράκης ενώ απ’ τον Α.Ο Λειψών ξεχώρισε ο Ματσούρης Κ.

Διαιτησία

Παράπονα απ’ τον Βουλγαράκη που επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες. Με λάθη και οι Μάγγος Φ. και ο Φέγγαρος ( από την εξέδρα τον κάλεσαν γιατι δεν υπήρχε επόπτης ).

Οι συνθέσεις

Α.Ο Λειψών:  Σκλαβούνος, Κλάψης (85’ Σπύρου), Γρύλλης Γ., Μάνης, Ματσούρης, Άντζελι Σ., Γρύλλης Π., Κουτούζος Σ., Καίρης (60’ Ήσυχος), Σκλαβούνος Σ., Φουντουκάκης (35’ Περεντής).

Ξάνθος Πάτμου: Γρύλλης (85' Φέγγαρος ), Αντωνόπουλος, Βλαντάι, Γρύλλης Χ., Γιαμαίος, Φαμπιάν, Ζάμαλης (75’ Κορωναίος), Χατζησταμούλος, Καμπίτης (65’ Λουλουδιάς), Κάβουρας, Γαμπιεράκης. 


Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.