«Κόλλησε» η ΑΕΛ

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2014

Παρότι ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δημιούργησε πολλές φάσεις προς την εστία του Ζωγράφου η Α.Ε Λέρου δεν κατάφερε να επικρατήσει των Ιπποτών μένοντας στο 1-1 και παράλληλα στις «επικίνδυνες» θέσεις της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες όταν στο 55’ ο Σταμάτης Αντωνάς απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Γιαννουκά με τους φιλοξενούμενους να το εκμεταλλεύονται και να παίρνουν προβάδισμα στο σκορ στο 73’ με τον Ταφάνι.

Παρόλο το 0-1 η ομάδα του Μιχάλη Τσάτσου πίεσε,ισοφάρισε με τον Καμπόσο στο 80’ και παρόλο που στο 83’ και οι Ιππότες έμειναν με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Καραμπάτζος, και η ΑΕΛ πίεσε, το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος αφήνοντας δυσαρεστημένες και τις δύο ομάδες.

Πολλά παράπονα απ’ την διαιτησία του Αντωνά έχουν οι γηπεδούχοι. Επόπτες ήταν οι Βουλγαράκης και Μαυρουδής.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕ ΛΕΡΟΥ: Γκούτογλου, Ελένης, Μπάκας, Καρπάθιος, Γιαννουκάς, Καμπόσος, Ηλίας (86’ Τσιοφύλας), Κουρεβέλης, Φουντουκάκης, Φουντής, Καράγκιολης (81’ Νάκος)

ΙΠΠΟΤΕΣ: Ζωγράφος, Ντούτσε, Σώτα, Μαρίνος, Αγγελάκης (88’ Κ. Πλαγγέντης), Κοκιαντώνης, Σιαπέρας, Ταφάνι, Ε. Πλαγγέντης (89’ Γκούτσι), Αλιάϊ (82’ Πουλλάς), Καραμπάτζος


Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.