Ο «νόμος» του Α.Ο Λειψών

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2014

Παρόλο που αγωνίστηκε χωρίς τον Σταύρο Μάνη που για επαγγελματικούς λόγους βρισκόταν εκτός Λειψών, η ομάδα του κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 της Αναγέννησης Ασφενδιού για την 10η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας του Ομίλου νήσων, δίνοντας συνέχεια στην εξαιρετική πορεία που πραγματοποιεί φέτος.  Παράπονα απ’ την διαιτησία του κυρίου Μανταρτζή έχουν στην Αναγέννηση καθώς ανέχτηκε σε πολλές περιπτώσεις το σκληρό παιχνίδι.

Εικόνα

Οι φιλοξενούμενοι παρόλο που ταξίδεψαν με μόλις 12 άτομα αποστολή και έχοντας αρκετές απουσίες ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο ματς και απείλησαν σε δύο περιπτώσεις την εστία του Σκλαβούνου με τους γηπεδούχους να ισορροπούν στον αγωνιστικό χώρο και να προσπαθούν στην συνέχεια να απειλήσουν την εστία του Χατζηβασίλη απ’ τα πλάγια με το ημίχρονο να λήγει χωρίς τέρματα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κυριάρχησαν στην μεγαλύτερη διάρκεια του. Στο 51ο λεπτό ο Σάββας Κουτούζος έκανε το 1-0 για τον Α.Ο Λειψών με τον Νίκο Κουτούζο στο 72’ να γράφει το 2-0.

Η Αναγέννηση προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι οι γηπεδούχοι κατάφεραν να «κλειδώσουν» το «τρίποντο» με τον Στράτο Σκλαβούνο να διαμορφώνει το τελικό 3-0 στο 80ο λεπτό.

Κορυφαίοι

Καλύτεροι απ’ τους νικητές οι Σάββας Κουτούζος, Καίρης και Σκλαβούνος Σ. ενώ απ’ την Αναγέννηση προσπάθησαν οι Σακαντάρης, Μανεσής και Καρπάθιος Κ.

Διαιτησία

Πολλά παράπονα απ’ τον Μανταρτζή έχουν οι φιλοξενούμενοι αφού υποστηρίζουν ότι επέτρεψε σε πολλές περιπτώσεις το σκληρό παιχνίδι. Χωρίς πρόβλημα οι Μάγγος Φ. και Μάγγος Ε.

Οι συνθέσεις

Α.Ο Λειψών: Σκλαβούνος, Κλάψης ( 55’ λ.τ Γρύλλης Γ.), Στράτας, Ματσούρης, Ήσυχος, Άντζελι Σ., Γρύλλης Π., Κουτούζος Σ., Καίρης, Σκλαβούνος Σ., Φουντουκάκης (70’ Κουτούζος Ν.)

Αναγέννηση Ασφενδιού: Χατζηβασίλης, Τακτά, Νομικός, Μοσχοβάκης, Πουλημάς, Καρπάθιος Κ., Καρπάθιος Μ. (65’ Τρικοίλης), Σακαντάρης, Βογιατζής, Μανεσής, Τόρε.

Αφιερωμένη στον προπονητή μας

Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο Λειψών θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή μας Σταύρο Μάνη για όσα έχει κάνει για εμάς και θέλουμε να την αφιερώσουμε αυτή τη νίκη αφού λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν ήταν κοντά μας.

Τα παιδιά του 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.