Παιχνίδι στα «μέτρα» τους

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

Με την ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ Κω, και τις νίκες με Δόξα Καρδάμαινας και Α.Ε Κω ο Α.Ο Λειψών υποδέχεται την Κυριακή στις 14:30 την Αναγέννηση Ασφενδιού και ψάχνει άλλη μια εντός έδρας νίκη για να ανέβει ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα του Σταύρου Μάνη έχει παρουσιάσει ένα εξαιρετικό πρόσωπο στο φετινό πρωτάθλημα, έχει γίνει εξαιρετικά ανταγωνιστική κερδίζοντας αντιπάλους που έχουν άλλους στόχους και πλέον η ομάδα θέλει να ολοκληρώσει την φετινή χρονιά όσο γίνεται καλύτερα, έχοντας «βγάλει και πάνω της» το μείον που την ακολουθούσε απ’ την αρχή του πρωταθλήματος. Το κακό για τον Α.Ο Λειψών είναι ότι δεν θα έχει στην διάθεση του τον φορμαρισμένο Περεντή αλλά και τον Λουλλά και ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού του.

Η Αναγέννηση Ασφενδιού έχει παρουσιάσει εντός έδρας ένα καλό αγωνιστικό προφίλ και το ζητούμενο για την ομάδα του Γιώργου Μηναϊδη που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα έχει πολλές απουσίες, είναι η ομάδα του να δείξει ότι μπορεί και εκτός έδρας να παίρνει αποτελέσματα, και οι «πράσινοι» θα ψάξουν στους Λειψούς το «τρίποντο».

Διαιτητής ο Μανταρτζής

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μανταρτζής με βοηθούς τους Μάγγο Φ. και Μάγγο Ε. 


Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.