Το «βάρος» στους μικρούς

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014

Χωρίς βαθμολογικό άγχος και έχοντας στο μυαλό τους περισσότερο στο να πάρουν εμπειρίες οι νεαρότεροι σε ηλικία ποδοσφαιριστές η Αναγέννηση Ασφενδιού υποδέχεται την Δόξα Καρδάμαινας για την 9η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας του Ομίλου νήσων στο γήπεδο Ζηπαρίου την Κυριακή στις 14:45 (Live η εξέλιξη απ’ το giafkasports.gr). 

Οι γηπεδούχοι προέρχονται απ’ την βαριά ήττα κόντρα στον Ανταγόρα όμως έχουν δείξει μέχρι στιγμής ότι εντός έδρας στέκονται καλύτερα και αυτό θα προσπαθήσουν και για το ματς της Κυριακής με τον Γιώργο Μηναϊδη να θέλει να δώσει μεγαλύτερη προσοχή στους μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές. Απών απ’ το ματς της Κυριακής θα είναι ο τραυματίας Μανώλης Κεφαλιανός.

Στην αντίπερα όχθη η Δόξα Καρδάμαινας μπορεί στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα να ήταν καλύτερη απ’ την Α.Ε Κω ωστόσο δεν κατάφερε να γευτεί την χαρά της νίκης. Ο Κώστας Καραναστάσης όπως και στο ματς της περασμένης αγωνιστικής έτσι και την Κυριακή αναμένεται να χρησιμοποιήσει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές για να παίρνουν σιγά σιγά εμπειρίες για τα επόμενα χρόνια. Μοναδική απουσία σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Α.Ε Κω θα είναι αυτή του τιμωρημένου Αντώνη Τάλλαρου. 

Διαιτητής ο Πλάτσης

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Πλάτσης με βοηθούς τους Κρίκογλου και Μαντά. 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.