Β’ κατηγορία, πράξη 8η

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014

Ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική στην Β’ κατηγορία με Καλυμνιακό, Α.Ε Κω και Ανταγόρα να κερδίζουν και είναι πλέον οι τρεις ομάδες που οδηγούν την κούρσα. ΠΑΟΚ Κω και Νικαγόρας έμειναν στην ισοπαλία και απομακρύνθηκαν έτσι απ’ τις πρώτες θέσεις.

Πάμε να δούμε όμως τι θα θυμόμαστε απ’ την 8η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας του Ομίλου νήσων:

1. Το μέταλλο του νικητή για την Α.Ε Κω. Παρόλο που βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 57’ κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη, βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής σημασίας για την δύσκολη συνέχεια της Β’ κατηγορίας του Ομίλου νήσων. 

2. Ο Καραμούτας. Παρόλο που μπήκε στο ματς αλλαγή λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχτηκε ο Καλσάτος. Αποδείχτηκε φύλακας άγγελος για τους «βυσσινί» και με το πέναλτι που έπιασε στο τέλος κράτησε το «διπλό» για την Α.Ε Κω. 

4. Ο Λεωνίδας Φραγκιαδάκης. Ενώ οι περισσότερες φάσεις τον δικαιώνουν στο video του Δόξα – Α.Ε Κως έγινε κόκκινο πανί στην εξέδρα αφού έπιασε κουβέντα μαζί τους,  και ζήτησε στην συνέχεια την βοήθεια της αστυνομίας για να φύγει απ’ το γήπεδο. Κακή στιγμή για τον Κώο διαιτητή που σε επίπεδο Super League παίζει σε πολύ δυσκολότερες έδρας απ’ ότι η Αντιμάχεια και σίγουρα αυτή η συμπεριφορά ήταν μεγάλο φάουλ. 

5. Η φρεσκάδα του Ανταγόρα. Έχει κάποιες στιγμές που χαίρεσαι να τους βλέπεις. Παίζοντας όμορφο και γρήγορο ποδόσφαιρο οι πιτσιρικάδες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου έφτασαν σε μια εύκολη νίκη κόντρα στην Αναγέννηση. 

6. Η εξέλιξη του ΠΑΟΚ Κω-Νικαγόρας. Προηγήθηκε ο Νικαγόρας κόντρα στην ροή του παιχνιδιού, ο ΠΑΟΚ Κω ισοφάρισε και παρόλο που βρέθηκε κόντα στη νίκη ο κορυφαίος του ματς Αλεξανδρής διαμόρφωσε το τελικό 2-2 λίγο πριν το τέλος.

7. Η βλακεία είναι ανίκητη. Μετά το τέλος του Δόξα –Α.Ε Κως ο Λεωνίδας Φραγκιαδάκης βρήκε το αυτοκίνητο του με σπασμένους καθρέφτες, χαραγμένο και με ζημιές.  

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.