Να ανέβουν βαθμολογικά

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014

Με στόχο να καταφέρει να κάνει μια καλή εμφάνιση απέναντι σε έναν σύλλογο με άλλες βλέψεις όπως είναι ο Νικαγόρας, η Αναγέννηση Ασφενδιού υποδέχεται την Κυριακή τους Κεφαλιανούς στο γήπεδο Ζηπαρίου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής για την Β’ κατηγορία του Ομίλου νήσων.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται απ’ την βαριά ήττα για τον θεσμό του κυπέλλου κόντρα στην Α.Ε Κω και θέλουν  στην έδρα τους να παρουσιάσουν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Ο Γιώργος Μηναΐδης δεν θα έχει στην διάθεση του για το Κυριακάτικο ματς τον Μανώλη Κεφαλιανό.

Με όπλο τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα και με την ευχή οι πολλές ευκαιρίες που δημιουργεί η ομάδα να γίνονται γκολ, ο Νικαγόρας θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα προερχόμενος απ’ την εντός έδρας ήττα απ’ την Α.Ε Κω που τον άφησε πίσω στην βαθμολογία σε ένα ματς πάντως που έπαιξε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και δημιούργησε σωρεία ευκαιριών. Ο Στέφανος Μπορμπόκης για το συγκεκριμένο ματς δε μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των στρατευμένων, Κρεμύδα, Παπαβασιλείου και Νικόλα Κορκή.

Διαιτητής ο Ατσαλάκης

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ζαχαρίας Ατσαλάκης με βοηθούς τους Πατσιαούρα και Γεωργιόπουλο.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.