«Τρίποντο» για τον Ξάνθο, φωνάζει η Δόξα Καρδάμαινας (Video)

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013

Σε ένα παιχνίδι που φαινόταν ότι θα κριθεί από μια φάση αφού και οι δύο ομάδες έπαιζαν κλειστά στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ο Ξάνθος Πάτμου κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 επί της Δόξας Καρδάμαινας για την 2η αγωνιστική της Β' κατηγορίας του Ομίλου νήσων. Έντονες διαμαρτυρίες απ' την Δόξα καθώς υποστηρίζουν ότι στην φάση του γκολ ένας απ' τους ποδοσφαιριστές του Ξάνθου που έκανε προθέρμανση πίσω απ' το τέρμα του έβαλε το πόδι του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Εικόνα

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά μοιρασμένο στην μεγαλύτερη διάρκεια αφού οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν κυρίως από στημένες φάσεις να απειλήσουν και κατάφεραν στο 25ο λεπτό να πάρουν προβάδισμα στο σκορ μετά από αυτογκόλ της Δόξας σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι υποστηρίζουν ότι ένας απ' τους παίκτες που έκαναν ζέσταμα πίσω απ' το τέρμα του Ξάνθου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να πατήσουν την αντίπαλη περιοχή με καλή κυκλοφορία αλλά στις φάσεις που δημιούργησαν δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν. Όσο περνούσε ο χρόνος ο Ξάνθος έκλεινε τους διαδρόμους και παρόλο που η Δόξα στο τέλος πίεσε το 1-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Κορυφαίοι

Καλύτεροι απ' τον Ξάνθο οι Γρύλλης Χ.Ν, Γρύλλης Χ.Π., Λουλουδιάς και Φαμπιάν ενώ απ' την Δόξα ξεχώρισαν οι Κάτση, Χατζηπαναγιώτης και Λαμάι.

Διαιτησία

Πολλά παράπονα απ' την διαιτησία του Βουλγαράκη έχουν και οι δύο ομάδες. Καλοί οι Μανταρτζής και Κορώνης.

Οι συνθέσεις

Δόξα Καρδάμαινας: Κακκίβελης (46' Πατσαβούδης), Τσίκνης, Ντινώρης (65' Ντίσιος), Τάλλαρος Σ., Τάλλαρος Α., Μωραίτης, Κάτση, Χατζηαντωνίου, Παντελής, Χατζηπαναγιώτης, Λαμάι Μάριος.

Ξάνθος Πάτμου: Γρύλλης Χ.Ν, Γρύλλης Χ.Π., Λουλουδιάς, Κορωναίος, Βοτσαίτης, Χατζησταμούλος, Κάβουρας (85' Αντωνόπουλος), Ταμπούτσκιν, Φαμπιάν, Γιαμαίος (67' Πανούσης), Κοκώνης (62' Πέντες)

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.