Αναγέννηση … η μεγάλη επιστροφή

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2013

Το όνειρο πλέον γίνεται πραγματικότητα για τους ανθρώπους που τα τελευταία χρόνια προσπάθησαν πολύ για να ξαναδούν την αγαπημένη τους Αναγέννηση Ασφενδιού εντός αγωνιστικού χώρου. Η ομάδα του Ζηπαρίου επιστρέφει μετά από εννιά χρόνια στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και υποδέχεται αύριο στις 17:30 τον Α.Ο Λειψών για την 1η αγωνιστική της Β' κατηγορίας του ομίλου νήσων.

Οι «πράσινοι» του Γιώργου Μηναϊδη λοιπόν είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα και θέλουν να ξεκινήσουν ιδανικά την χρονιά παρόλο που για την ομάδα είναι μια μεταβατική χρονιά και έχει σαν στόχο κυρίως την συλλογή εμπειριών και να «ψηθούν» οι νεαροί ποδοσφαιριστές. Αμφίβολοι για το αυριανό παιχνίδι είναι οι Μιχάλης Εξήντας και Γιώργος Θεοδώρου για επαγγελματικούς λόγους.

Απ' την άλλη πλευρά ο Α.Ο Λειψών του Σταύρου Μάνη άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις την περσινή περίοδο, με την συμμετοχή αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών κάτι το οποίο αναμένεται να δούμε σε μεγάλο βαθμό και φέτος. Απόντες για τους φιλοξενούμενους θα είναι οι Μανώλης Στράτας, Παντελής Γρύλλης, Χριστόδουλος Μελιανός και ο Γαμπιέρης αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα ακούει στις μετακινήσεις αφού ο Α.Ο Λειψών θα αναγκαστεί να κάνει εφτά συνολικά διανυκτερεύσεις όλη την χρονιά.

Διαιτητής ο Κρίκογλου

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κοσμάς Κρίκογλου με βοηθούς τους Παρχαρίδη και Ατσαλάκη.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.