Πιο έτοιμη η Α.Ε Κως (pics)

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2013

Τη φιλική νίκη με 2-0 πανηγύρισε η Α.Ε Κως επί της Αναγέννησης Ασφενδιού στο ματς που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο Ζηπαρίου με τους «βυσσινί» να δείχνουν σαφώς πιο έτοιμοι απ' την ομάδα του Γιώργου Μηναΐδη, απόλυτα λογικά απ' την στιγμή που οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα ενώ η Αναγέννηση θέλει ακόμη αρκετό χρόνο για να μονταριστεί.

Εικόνα

Απ' την αρχή του αγώνα η Α.Ε Κως είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και ειδικά μετά το πρώτο τέταρτο κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα και πατούσε την αντίπαλη περιοχή με τον Βασιλειάδη μάλιστα με διαγώνιο σουτ να γράφει το 0-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανεβάσουν την απόδοση τους και πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο αλλά δε μπορούσαν να φανούν απειλητικοί με την Α.Ε Κω να χτυπά στην αντεπίθεση και τον Μπεκιρλάρι σε μια απ' αυτές να γράφει το τελικό 0-2.

Οι συνθέσεις

Αναγέννηση: Χατζηβασίλης, Νομικός, Καρπάθιος, Μουρατίδης, Διακοδημητρίου, Πουλημάς, Τράκας, Σακαντάρης, Θεοδώρου, Βογιατζής, Κεφαλιανός.

Αγωνίστηκαν και οι: Πιπέρης Π., Πιπέρης Α., Χασαπλαδάκης, Σεβαστάκης, Τόρε, Κουτής.

Α.Ε. Κως: Καραμούτας, Κούρος, Δραμουντανής, Εμμανουήλ, Γκέτσος, Βασιλειάδης, Αχμέτ, Γιάννου, Μπεκιρλάρι, Πης, Κόπελλος.

Αγωνίστηκαν και οι: Μερτζάνης, Καλσάτος, Κωνσταντινίδης, Νυστάζος, Λαζαρίδης, Παπαδάκης.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.