Φιλική νίκη για τον ΠΑΟΚ Κω (pics)

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013

Την φιλική νίκη με 1-0 πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ Κω απέναντι στην Αναγέννηση Ασφενδιού στο ματς που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο Ζηπαρίου. Οι δύο προπονητές έχοντας πολλές απουσίες (ειδικότερα ο ΠΑΟΚ Κω) έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές βγάζοντας συμπεράσματα ενόψει της νέας χρονιάς.

Εικόνα

Ο ΠΑΟΚ Κω ήταν καλύτερος στο πρώτο 20λεπτό κυκλοφορώντας καλύτερα την μπάλα απ' τα πλάγια με τη Αναγέννηση όσο περνούσε η ώρα να ισορροπεί και να φτάνει αρκετές φορές κοντά στο γκολ με τον Μανώλη Κεφαλιανό ωστόσο ο Τυράς δήλωσε παρών και κράτησε σε όλες τις περιπτώσεις το μηδέν.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αρκετές αλλαγές των δύο προπονητών δεν επέτρεψαν στο ματς να βρει ρυθμό και έτσι και ο ΠΑΟΚ Κω και η Αναγέννηση είχαν κάποια μικρά διαστήματα που ανέβαζαν ρυθμό.

Στο τελευταίο τέταρτο ο ΠΑΟΚ Κω προσπάθησε να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση, δημιούργησε τις προϋποθέσεις και τελικά έφτασε στο γκολ με τον Μαρκόγλου.

Οι συνθέσεις

Αναγέννηση: Χατζηβασίλης, Νομικός, Πιπέρης Π., Μοσχοβάκης, Νταούλας, Σακαντάρης, Φλάσκος, Τράκας, Τόρε, Βογιατζής, Κεφαλιανός Μ.

Αγωνίστηκαν και οι: Παπαποστόλου Κ., Παπαποστόλου Σ., Κουτής, Χασαπλαδάκης, Μανέσης, Πιπέρης Γ., Διακοδημήτρης, Σεβαστάκης, Πιπέρης Α., Κασσίου, Κουλιώτσος, Ζαργαβατσάκης. 

ΠΑΟΚ Κω: Τυράς, Κασεμάι, Καράλης, Μυλωνάς, Κοτσάκι, Σταυρόπουλος, Σουλάι, Μακαράνα, Ρείσης, Ντέλιος, Ζαίμι.

Αγωνίστηκαν και οι: Πηλιούρας, Καπουράνης, Χατζηστέργος, Γιαννόπουλος, Παπαευαγγέλου, Τσελέπης, Μπελούκ, Καραγκούνης

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.