Σε καλό δρόμο ο Ανταγόρας

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013

Παρουσιάζοντας, όπως και στο πρώτο φιλικό απέναντι στην Δόξα Καρδάμαινας, ένα πολύ αγωνιστικό πρόσωπο ο Ανταγόρας επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Ζηπάρι της Αναγέννησης Ασφενδιού με 3-0. Οι δύο προπονητές έμειναν αρκετά ευχαριστημένοι απ' την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών τους. Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος βλέπει ότι αν και είναι ακόμα νωρίς, οι παίκτες του αφομοιώνουν σιγά σιγά την δική του φιλοσοφία και προσπαθούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο ενώ απ' την άλλη πλευρά ο Γιώργος Μηναΐδης που είχε να «αντιμετωπίσει» και τις αρκετές απουσίες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δήλωσε ικανοποιημένος αφού η Αναγέννηση έχει πραγματοποιήσει μόλις έξι προπονήσεις και η ομάδα έχει όλο τον χρόνο μπροστά της για να παρουσιαστεί ανταγωνιστική.

Εικόνα

Το ματς ήταν αρκετό ισορροπημένο στο πρώτο 20λεπτο με τον Ανταγόρα να κυκλοφορεί καλύτερα την μπάλα και την Αναγέννηση να προσπαθεί να κλείσει σωστά τους διαδρόμους ωστόσο όσο περνούσε ο χρόνος η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου πατούσε καλύτερα και κατάφερε με δύο αντεπιθέσεις και εκμεταλλευόμενη ένα λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων να προηγηθεί με 3-0 με σκόρερ τους Καμπουράκη (2) και Γιώργο Κεφαλιανό.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές του αγώνα όπως ήταν φυσικό έριξαν τον ρυθμό του αγώνα με την Αναγέννηση να μπαίνει δυνατά στο πρώτο 20λεπτό χωρίς όμως να μπορέσει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κάποιο τέρμα ενώ από πλευράς Ανταγόρα οι αρκετοί νεαροί που αγωνίστηκαν στο δεύτερο μέρος στάθηκαν αρκετά στην μεγαλύτερη διάρκεια.

Οι συνθέσεις

Αναγέννηση Ασφενδιού: Χατζηβασίλης, Διακοδημητρίου, Χασαπλαδάκης, Μοσχοβάκης, Βογιατζής, Θεοδώρου, Σακαντάρης, Εξήντας, Τόρε, Φλάσκος, Κεφαλιανός Μ.

Αγωνίστηκαν και οι: Νομικός, Κουτής, Τακτάς, Πιπέρης Γ., Ζιώγος, Σεβαστάκης, Παπαποστόλου Κ.

Ανταγόρας: Τσαραπατσάνης, Κεφαλιανός Μ., Αποστολόπουλος, Μουτσομπέγκα, Αλεξανδρόπουλος, Τσιλιώνης, Σχουλλής, Φούκης, Κεφαλιανός Γ., Καμπουράκης, Μέμα.

Αγωνίστηκαν και οι: Γουμπιός, Δασκαλάκης, Πλατέλλας, Γιότσας, Νικολάου, Αντόνοφ, Πρέκας, Κονταντώνης.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.