«Του χρόνου ακόμα πιο δυνατοί»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013

Σίγουρα την φετινή χρονιά ο Ξάνθος Πάτμου ήταν μια απ' τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας του Ομίλου νήσων αφού μετά από κάποια χρόνια που η ομάδα δύσκολα ολοκλήρωνε την χρονιά, φέτος με τη νέα διοίκηση και τον πρόεδρο Χριστόδουλο Γρύλλη τα πράγματα ήταν διαφορετικά και ο Ξάνθος όχι μόνο τελείωσε το πρωτάθλημα αλλά είχε μια αξιοπρεπή παρουσία, βάζοντας τις βάσεις για την επόμενη σεζόν.

Ο πρόεδρος της ομάδας Χριστόδουλος Γρύλλης θέλησε με δηλώσεις του στο giafkasports.gr να ευχαριστήσει τους παίκτες του και τον προπονητή του και να τονίσει πως η ομάδα του χρόνου θα είναι ακόμα πιο δυνατή.

Αναλυτικά:

"Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες, στον προπονητή και στον κόσμο για την φετινή χρονιά, και του χρόνου θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί. Θα ήθελα επίσης να τονίσω πως όσοι ενδιαφέρονται γι' αυτό το πρωτάθλημα πρέπει να κοιτάξουν λίγο και τα έξοδα των ομάδων, καθώς ο Ξάνθος φέτος ξόδεψε πάρα πολλά χρήματα σε ταξίδια και διανυκτερεύσεις και έτσι και το δικό μας έργο είναι ακόμα πιο δύσκολο. Ευχαριστούμε επίσης και το giafkasports.gr για την στήριξη του".

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.