Επέστρεψε στις νίκες ο Α.Ο Βαθύ

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 08 Δεκεμβρίου 2012

Με μια καλή εμφάνιση στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ο Α.Ο Βαθύ επέστρεψε στις νίκες αφού επικράτησε με 2-0 για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Β' κατηγορίας του Ομίλου νήσων. Προσπάθησε αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο ο Ξάνθος να πάρει κάτι περισσότερο απ' το παιχνίδι αλλά έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό Αμοργίνο που κράτησε το μηδέν για το Βαθύ.

Εικόνα

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να σκοράρουν στο 20ο λεπτό με τον Κλειδαρά, ενώ στην συνέχεια ο Ξάνθος προσπάθησε να κυκλοφορήσει την μπάλα και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να απειλήσει με το Βαθύ να κλείνει σωστά τους διαδρόμους.

Στο δεύτερο μέρους η ομάδα του Ντάνιελ Κένεντι μπήκε αποφασισμένη να διεκδικήσει κάτι απ' το παιχνίδι, ανέβασε την απόδοση της, δημιούργησε φάσεις αλλά ο Αμοργίνος κράτησε το μηδέν για την εστία του και στην συνέχεια οι γηπεδούχοι κατάφεραν να «κλειδώσουν» τη νίκη με γκολ του Λαζαρίδη στο 75ο λεπτό και να επιστρέψουν έτσι στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Κορυφαίοι

Καλύτεροι απ' το Α.Ο Βαθύ οι Αμοργίνος, Τσέρος και Περεντής ενώ απ' τον Ξάνθο προσπάθησαν οι Χατζησταμπούλος, Βοτσαίτης και Γρύλλης Χρ.

Διαιτησία

Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία των Πλάτση, Γιαλλούρη και Κακκιά.

Οι συνθέσεις

Α.Ο Βαθύ: Αμοργίνος, Τσέρος, Περεντής, Λαζαρίδης, Κοσσάρης, Γιαμαίος, Ψαράς (46' Βρουβής), Κουλλιάς, Μουσσάς (70' Ανθούλης), Κλειδαράς, Σαγρές.

Ξάνθος Πάτμου: Γρύλλης Χ., Γρύλλης Χρ., Αντωνόπουλος, Κασιδιάρης, Χατζησταμπούλος, Ταμπούτσκι, Ελισέου (60' Καμπίτης), Βοτσαίτης, Κοκώνης Ι. (75' Πέντες), Κοκώνης Α., Κλεούδης (78' Κρικρής).

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.