Νίκη για τον Καλυμνιακό, «φωνάζει» ο Ξάνθος

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012

Το γκολ του Γιαννίτση ήταν αρκετά για τον Καλυμνιακό για να πετύχει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, αφού επικράτησε του Ξάνθου 1-0 σε ένα παιχνίδι που η ομάδα της Πάτμου έχει αρκετά παράπονα απ' την διαιτησία του Φραγκιαδάκη.

Εικόνα

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να προηγηθούν με γκολ του Γιαννίτση και έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων έχασαν και άλλες ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Ξάνθο όσο περνάει ο χρόνος να ανεβάζει ρυθμό και να προσπαθεί να ισορροπήσει το ματς.

Στο δεύτερο μέρος ο Καλυμνιακός και πάλι μπήκε ορεξάτος και έχασε ευκαιρίες για να κλειδώσει τη νίκη, με τον Ξάνθο μετά το πρώτο τέταρτο να προσπαθεί να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο αλλά να μένει με δέκα παίκτες (διαμαρτύρονται για την αποβολή στον Φραγκιαδάκη).

Έτσι έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα, ο Καλυμνιακός κατάφερε να κρατήσει μέχρι το τέλος του αγώνα το 1-0 σημειώνοντας την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του.

Διαιτησία

Πολλά παράπονα απ' την διαιτησία του Φραγκιαδάκη έχουν οι φιλοξενούμενοι, χωρίς πρόβλημα οι Γιαλλούρης και Γιαμούζης.

Αφιερωμένη στον αρχηγό

Οι ποδοσφαιριστές του Καλυμνιακό αφιέρωσαν τη νίκη στον αρχηγό της ομάδας Νικόλα Ντόβελλο σαν δώρο για τον ερχομό του διαδόχου πριν μερικές μέρες.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.