Ψάχνοντας το «τρίποντο»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2012

Τη νίκη για διαφορετικούς λόγους θέλουν Ξάνθος Πάτμου και Καλυμνιακός που αναμετρώνται αύριο στις 14:00 στο γήπεδο Βαθύ (είναι τιμωρημένη η έδρα του Καλυμνιακού) για την 4η αγωνιστική της Β' κατηγορίας του Ομίλου νήσων.

Οι γηπεδούχοι μετά την αλλαγή του προπονητή και τη νίκη επί της Δόξας Καρδάμαινας φαίνεται να έχουν ανέβει ψυχολογικά και θέλουν το τρίποντο για να ανέβουν και βαθμολογικά, ενώ απ' την άλλη ο Ξάνθος αφού «έσβησε» με συνοπτικές διαδικασίες το -6 θα ψάξει ένα θετικό αποτέλεσμα για να συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία.

Χωρίς τους τιμωρημένους

Εκτός για τον Καλυμνιακό θα είναι μόνο οι τιμωρημένοι Χαλίκος, Κοτσάνης και Βεζυρόπουλος, όπως επίσης και ο Μιχάλης Βεζυρόπουλος που βρίσκεται εκτός Καλύμνου, ενώ επιστρέφει ο Χατζηδάκης που συμμετέχει κανονικά στις τελευταίες προπονήσεις.

Εκτός ο Λουλουδιάς

Σε ότι αφορά τον Ξάνθο Πάτμου εκτός θα είναι σίγουρα ο τιμωρημένος Λουλουδιάς στον οποίο δεν μπορεί να υπολογίζει ο Ντάνιελ Κένεντι ενώ σίγουρα θα υπάρχουν δυσκολίες και με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις ορισμένων ποδοσφαιριστών.

Διαιτητής ο Φραγκιαδάκης

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Λεωνίδας Φραγκιαδάκης με βοηθούς τους Γιαλλούρη και Κρίκογλου.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.