«Πήραμε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2012

Καλή εβδομάδα εύχομαι σε όλους για άλλη μια φορά. Άλλη μια εβδομάδα που θα σχολιάσω την αγωνιστική που μας πέρασε για άλλη μια φορά το κάνω και βρίσκει την ομάδα μας στην πρώτη θέση.

3/3 λοιπόν για την ομάδα της Α.Ε Λέρου και αυτό είναι το μόνο που πρέπει να κρατήσουμε απ' τον αγώνα μας με την ομάδα του Νικαγόρα. Είχαμε ένα αρκετά καλό πρώτο ημίχρονο αλλά ένα απείθαρχο και πολύ κακό δεύτερο. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι και με μια κακή εμφάνιση πήραμε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, και αυτό είναι που χαρακτηρίζει ομάδες που πάνε για πρωτάθλημα.

Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα τον επόμενο μήνα και πρέπει να είμαστε σοβαροί και να βλέπουμε όλα τα παιχνίδι σαν τελικούς για να καταφέρουμε αυτό που έχουμε βάλει σαν στόχο όλα τα παιδιά, και είμαστε σίγουροι πως αν συνεχίσουμε έτσι θα τα καταφέρουμε. Είμαστε θεωρώ απ' τις λίγες ομάδες και σε μεγαλύτερες κατηγορίες που έχουμε καθημερινά στις προπονήσεις πάνω από είκοσι άτομα κα αυτό δείχνει την θέληση μας για την πραγματοποίηση του ονείρου μας, που είναι η άνοδος στο Α' τοπικό και που γι' αυτό δουλεύουμε από πέρυσι.

Αυτά για το δικό μας αγώνα και θέλω να κλείσω με κάτι πολύ σοβαρό. Εγώ προσωπικά και οι συμπαίκτες μου θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη απ' όλους τους ανθρώπους του Νικαγόρα για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε στο τέλος με τα αποδυτήρια και έχουμε δίκιο για κάθε παράπονο που μπορούνε να έχουνε, απλά υπήρξε μια λάθος συνεννόηση και γι' αυτό θέλω να ζητήσω και πάλι συγνώμη.

Τώρα για τα άλλα παιχνίδια. Έκπληξη και κάτι σαν δώρο σε μας ήταν η μεγάλη νίκη του Ξάνθου μέσα στην Πάτμο επί του ΠΑΟΚ Κω με σκορ 2-1. Έχω επισημάνει απ' την αρχή πως η ομάδα του Ξάνθου φέτος μ' αρέσει πάρα πολύ και πως η δουλειά του προπονητή είναι θέμα χρόνου να φανεί. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά απ' την Πάτμο.

Ο Καλυμνιακός επικράτησε σχετικά εύκολα με σκορ 301 και ήταν μια πολύ σημαντική νίκη που έπρεπε να γίνει γιατί αξίζει ο Καλυμνιακός μια καλύτερη θέση και μετά την ανανέωση που έκανε πιστεύω πως γίνεται πολύ καλή δουλειά και εκεί. Το Βαθύ επικράτησε πολύ δύσκολα με 0-1 μέσα στην μαχητική ομάδα των Λειψών . Περίμενα πως θα είναι δύσκολο το έργο της ομάδας απ' την Κάλυμνο.

Αυτά και γι' αυτήν την εβδομάδα. Έρχεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μου μέσα στην Κω με την ομάδα του ΠΑΟΚ Κω. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα μας σ' αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Θα είναι πολύ δύσκολο για μας αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε γιατί είμαστε καλά δουλεμένοι και ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Καλή τύχη σε όλες τις ομάδες και όπως έχω ξαναπεί, εύχομαι η δικιά μου να έχει περισσότερη απ' όλες. Ειδικά απ' τον ΠΑΟΚ Κω.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.