«Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

Καλή εβδομάδα σε όλους εύχομαι. Αυτή η αγωνιστική μας βρήκε σαν Α.Ε Λέρου να κάνουμε μια εύκολη νίκη απέναντι στην ομάδα των Λειψών με το ευρύ 5-0. Ήταν ένας αγώνας που δεν χωράει πολλά σχόλια. Ήμασταν σε αρκετά διαστήματα καλοί και βγάλαμε πράγματα στο γήπεδο που δουλεύουμε καιρό στις προπονήσεις. Σε πολύ τακτά χρονικά διαστήματα δείξαμε και μια χαλαρότητα που δεν κάνει καθόλου καλό στην ομάδα μας. Από εδώ και πέρα ξεκινάει ένα δύσκολο πρόγραμμα για την ομάδα και εύχομαι να φανούμε σοβαροί και να έχουμε πάντα ίδιο αποτέλεσμα με τις πρώτες δύο αγωνιστικές, μόνο νίκες.

Τώρα για τα άλλα παιχνίδια, μεγάλο διπλό πήρε η ομάδα της Πάτμου μέσα στην Κω απ' την Καρδάμαινα. Είχα τονίσει και την προηγούμενη εβδομάδα πως γίνεται πολύ καλή δουλειά στην Πάτμο και προσωπικά δεν μου φάνηκε και πολύ μεγάλη έκπληξη. Συγχαρητήρια στον Ξάνθο, όπως και να' χει ήτα μεγάλη νίκη.

Το ντέρμπι της Καλύμνου ήρθε ισόπαλο και μπορώ να πω, πως δεν βόλευε καμία απ' τις δύο ομάδες. Στο Νικαγόρας- ΠΑΟΚ Κω το σκορ ήρθε 1-2 υπέρ της ομάδας του ΠΑΟΚ Κω. Έκανε μια δύσκολη νίκη και φάνηκε για άλλη μια φορά πως όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά σχεδόν σε δυνατότητες και πως όλα τα αποτελέσματα παίζουν σε κάθε παιχνίδι.

Επόμενο παιχνίδι της ομάδας μου είναι με το Νικαγόρα στην Λέρο. Από τώρα όλο το νησί περιμένει τον αγώνα της Κυριακής και αυτό μας αφήνει πολύ ικανοποιημένους γιατί θα είναι για άλλη μια φορά η έδρας μας ο 12ος παίκτης μας και ξέρουμε πως αυτό μετράει πολύ και γι' αυτό θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε.

Θέλω επίσης να σταθώ στην «πολύ αυστηρή» απόφαση της πειθαρχικής για τους δύο παίκτες του Καλυμνιακού που τους τιμώρησε «αυστηρά» για τις μπουνιές και κλωτσιές που έριξαν στους συμπαίκτες μου. Ήταν μια απόφαση που δεν περιμέναμε η αλήθεια είναι... 3 αγωνιστικές είναι πολλές....

Και πάλι καλή εβδομάδα και καλή επιτυχία σε όλους για την επόμενη αγωνιστική, και όπως έχω ξαναπεί, η ομάδα μου να είναι πιο τυχερή απ' όλες.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.