«Τεράστια νίκη με μαγκιά και ψυχή»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012

Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κύριο Γιώργο Πίτση που μου δίνει την ευκαιρία να εκπροσωπήσω το νησί μου στο giafkasports.gr και να ακούγεται και μια φωνή από ένα νησί που εδώ και χρόνια το έχουν στην αφάνεια. Επίσης θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά , χωρίς τραυματισμούς, πάνω απ ' όλα και εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία. Θα είμαι εδώ για να σχολιάζω κάθε εβδομάδα της αγωνιστική που περνάει στην κατηγορία που αγωνίζεται κυρίως η ομάδα μου (Β' τοπικού Δωδεκανήσου).

Θα ξεκινήσω απ' την μεγάλη νίκη που πήραμε στην πολύ καυτή έδρα του Καλυμνιακού με 0-2. Ήταν ένα ματς που τα είχε όλα. Και δυστυχώς είδαν πολλά τα μάτια μου, που συνήθως δεν αντιπροσωπεύουν το ποδόσφαιρο. Μπορώ να μιλάω ώρες για τα συμβάντα και τα επεισόδια που έγιναν στο γήπεδο, θα πω μόνο πως είναι κρίμα κάποιοι άνθρωποι που χύνουν ιδρώτα για την ομάδα του Καλυμνιακού και σπαταλούν πολύ κόπο για να ορθοποδήσει αυτή η ομάδα, να περιβάλλονται από μερικά άτομα που το μόνο που μπορώ να τους χαρακτηρίσω είναι «ψευτόμαγκες και τραμπούκοι».

Όλα μπορώ μέχρι ένα σημείο να τα δικαιολογήσω, ειδικά αυτά που κάνει η εξέδρα και κάθε εξέδρα παντού σε πολλές κατηγορίες. Να δικαιολογήσω τα πάρα πολλά μπουκαλάκια νερά που πετάχτηκαν και χτύπησαν τους συμπαίκτες μου και παράγοντες αν και αυτό δεν θα έπρεπε. Όμως παίκτες του Καλυμνιακού να εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο και να ρίχνουν μπουνιές και κλωτσιές... Συγνώμη αλλά αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Δυστυχώς. Δεν θα πω κάτι άλλο για τα επεισόδια.

Απλά θα σταθώ για άλλη μια φορά στην τεράστια νίκη που κάναμε με πολύ μαγκιά και ψυχή. Ήταν ένα πολύ σημαντικό ξεκίνημα για την προσπάθεια που κάνουμε για να ανέβει η ομάδα μας και το νησί μας εκεί που του αξίζει. Και θέλω και από εδώ να πω τα θερμά του συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στον προπονητή και σε όλους τους παράγοντες της ομάδας. Όπως επίσης να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας ακολούθησε και μας έδωσε μεγάλη βοήθεια στο να κερδίσουμε αυτό το δύσκολο ματς.

Τώρα για τα άλλα παιχνίδια εντύπωση που έκανε η εύκολη επικράτησε της Δόξας στην έδρα της με αντίπαλο το Βαθύ. Ήταν ένα καθαρό σκορ και ομολογώ πως δεν το περίμενα.

Συγχαρητήρια επίσης θέλω να δώσω στην ομάδα του Ξάνθου που φαίνεται πως κάνουν καλή δουλειά με ένα προπονητή που καταξιωμένος στο ελληνικό ποδόσφαιρο και που είναι τιμή μας να τον έχουμε γύρω μας. Ήταν ένα θετικό ξεκίνημα για την ομάδα της Πάτμου που δείχνει πως μπαίνει δυναμικά ξανά στο Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο μετά από μικρή αποχή.

Τώρα για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ Κω ήταν ένα αναμενόμενο αποτέλεσμα. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους και ειδικά στην ομάδα. Να έχει παραπάνω τύχη και βαθμούς από κάθε άλλη ομάδα και να καταφέρουμε να βγάλουμε πρώτοι.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.