«Συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για το διπλό εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων της Α.Ε Λέρου που στάθηκε τόσο στον Παντελή Κοτσάνη που αγωνίστηκε απέναντι στην πρώην ομάδα του ,όσο και στους ανθρώπους που τους υποστήριξαν στις κερκίδες του γηπέδου, στο ματς της Κυριακής.

Αναλυτικά:

«Ο σύνδεσμος οργανωμένων φιλάθλων της Α.Ε Λέρου νιώθει την υποχρεώσει συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας για την μεγάλη νίκη που έκαναν μέσα στην έδρα του Καλυμνιακού με 0-2 σε μια απ' τις πιο καυτές έδρες του Δωδεκανησιακού πρωταθλήματος. Τα παιδιά με ψυχή, σθένος και καρδιά απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο κατάφεραν να μας δώσουν αυτήν την μεγάλη χαρά.

Όσοι αγωνίστηκαν ήταν παλικάρια και ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Παντελή Κοτσάνη (αρχηγός) που μετά από δέκα χρόνια παρουσίας με την φανέλα του Καλυμνιακού φέτος τιμάει την φανέλα της αγαπημένης μας ομάδας, και σε ένα πολύ ιδιαίτερο, με ανάμικτα συναισθήματα περιβάλλον για εκείνον στάθηκε αντάξια της ιστορίας της ομάδας. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να παίζεις αντίπαλος με την ομάδα που ανδρώθηκες ποδοσφαιρικά, να παίζεις αντίπαλος και μπροστά σε 600 και πλέον άτομα στις κερκίδες, που άλλα τον χειροκρότησαν και άλλα, ευτυχώς λίγα τον αποδοκίμασαν.

Τέλος νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους Αφούς Λυρά (Γιώργος-Βασίλης), το Νικήτα Βαλσάμη, Γιάννη και Κώστα, και τον γίγαντα Κοτσάνη Γεώργιο που μας υποστήριξαν στις κερκίδες, εμάς τους 45 εκδρομείς απ' την Λέρο.

Όσον αφορά για τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του Καλυμνιακού, Χαλίκου Δημήτρη, ένα παιδί με ήθος και αξιοπρέπεια, του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και περαστικά από καρδιάς.

Τέλος ευχόμαστε στην ομάδα του Καλυμνιακού καλή συνέχεια, και πιστεύουμε ότι θα βρει την αγωνιστική της ταυτότητα».

Εκ της προεδρίας

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.