Α.Ε Λέρου: «Μήνυμα στήριξης στον Δημήτρη Χαλίκο»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012

Ανακοίνωση με την οποία εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον Δημήτρη Χαλίκου που τραυματίστηκε στο ματς της Κυριακής εξέδωσε η Α.Ε Λέρου, στην οποία τονίζει ότι αυτό που πρέπει να μένει είναι φιλίες και υγιείς ανθρώπινες σχέσεις.

Αναλυτικά:

Η διοίκηση, οι παίκτες και οι φίλαθλοι της Α.Ε Λέρου θέλουν να στείλουν μήνυμα στήριξης και αισιοδοξίας στον παίκτη του Καλυμνιακού Χαλίκο Δημήτρη για τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στο πρόσφατο μεταξύ μας παιχνίδι που έγινε την Κυριακή 21-10-2012. Του ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά, κουράγιο και καλή επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους ή όπου ο ίδιος θελήσει.

Κάτι τέτοιες άτυχες πραγματικά στιγμές πρέπει να μας ευαισθητοποιήσουν όλους μας ανεξαρτήτως σε ποια ομάδα αγωνίζεται ο καθένας μας και πρέπει να μας τονίζουν ότι αυτό που πρέπει να μένει είναι φιλίες και υγιείς ανθρώπινες σχέσεις και όχι κακία και μίσος μεταξύ όλων.

Και ειδικά για τον ποδοσφαιριστή αυτόν, τον φίλο Δημήτρη, έναν πολύ καλό άνθρωπο με εξαιρετικό χαρακτήρα που πρεσβεύει όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται με τα χρώματα του Καλυμνιακού, τον υγιή ανταγωνισμό και την ευγενή άμιλλα.

Εκ της Α.Ε Λέρου

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.