Ιδανικό ξεκίνημα για την Α.Ε Λέρου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2012

Σε ένα επεισοδιακό ματς στην Κάλυμνο με δεκαπεντάλεπτη διακοπή λόγω επεισοδίων η Α.Ε Λέρου κατάφερε με έξυπνη τακτική να επικρατήσει 0-2 του Καλυμνιακού και ξεκίνησε έτσι ιδανικά την χρονιά για την Β' κατηγορία του Ομίλου νήσων. Το φύλλο αγώνος «καίει» τους γηπεδούχους αφού ο Γεωργιόπουλος αναφέρει ότι οι ποδοσφαιριστές Χαλίκος (με κουτουλιά) και Κοτσάνης (με κλωτσιές) του Καλυμνιακού και δύο φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας προπηλάκισαν τους ποδοσφαιριστή της Α.Ε Λέρου Καρπάθιο.

Εικόνα

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν καλύτερα το ματς και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 18ο λεπτό όταν ο Πλόχωρος μπήκε ωραία απ' τα δεξιά την κατάλληλη στιγμή έκοψε την μπάλα στον επερχόμενο Τσιοφύλα που δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Ντόβελλο για το 1-0.

Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία του Γκούτογλου και παρότι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην μεγάλη φάση (είχαν δύο δοκάρια πάντως στο ματς) με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αναλάβουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως η σύρραξη που δημιουργήθηκε έριξε τον ρυθμό του αγώνα. Όπως αναφέρει το φύλλο αγώνος δύο οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και μαζί με τους Χαλίκο και Κοτσάνη επιτέθηκαν στον Καρπάθιο με τον Γεωργιόπουλο να διακόπτει το ματς για περίπου δεκαπέντε λεπτά.

Μετά την επανέναρξη του αγώνα η Α.Ε Λέρου κατάφερε να κάνει το 0-2 με ωραίο διαγώνιο σουτ του Πλόχωρου απ' τα δεξιά και κάπου εκεί τελείωσε το ματς αφού φαινόταν πως ο Καλυμνιακός δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Κορυφαίοι

Καλύτεροι απ' την Α.Ε Λέρου οι Πλόχωρος, Τσιοφύλας και Κοτσάνης ενώ απ' τον Καλυμνιακό προσπάθησαν οι Λελέκης και Σαγρές.

Διαιτησία

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Γεωργιόπουλου. Χωρίς προβλήματα ο Πλάτσης ενώ αρκετά προβλήματα αντιμετώπισε ο Κουλουριώτης (δεν είναι διαιτητής) ο οποίος πήρε την θέση του Νικήτα Τσαγγάρη που δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο.

Οι συνθέσεις

Καλυμνιακός: Ντόβελλος, Κάννης, Φράγκος, Τριαντάφυλλος (65' Λελέκης), Χαλίκος Θ. (25' Ηλιάδης), Χαλίκος Δ., Κατσαρής, Τρικοίλης (75' Βεζυρόπουλος), Γιαννίτσης, Σαγρές, Κλάψης.

Α.Ε Λέρου: Γκούτογλου, Σκεμπές, Τσέλιος, Καρπάθιος (77' Μπασιλάρης), Κοτσάνης, Ηλίας (92' Κουρεβέλης),Mεραμπελιώτης, Καρνέσης, Πλόχωρος (90' Aλεξόπουλος), Τσιοφύλας, Γιαννουκάς.

Και πάλι με κόσμο

Μετά το ματς κυπέλλου με τον Α.Ο Βαθύ και πάλι η Α.Ε Λέρου δεν ταξίδεψε μόνη στην Κάλυμνο αφού περίπου 40 οπαδοί συνόδευσαν την ομάδα και φώνααν υπέρ της απ' το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.