Ζητούμενο το «τρίποντο»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2012

Την ομάδα της Α.Ε Λέρου υποδέχεται ο Καλυμνιακός στην πρεμιέρα της Β' κατηγορίας του Ομίλου νήσων αύριο στη 13:00 (Livescore απ' το giafkasports.gr) με μοναδικό στόχο και για τις δύο ομάδες να πάρουν το «τρίποντο» για να ξεκινήσουν με τους καλύτερους οιωνούς το φετινό πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι την φετινή χρονιά θα χρησιμοποιήσουν περισσότερο τα παιδιά που «ψήθηκαν» πέρυσι και χωρίς να υπάρχει αυτή η πίεση για το πρωτάθλημα θα προσπαθήσουν για το καλύτερο, έχοντας πάντως στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι απ' την στιγμή που καμία ομάδα δεν δείχνει «φόβητρο» τον τίτλο του πρωταθλητή.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την περασμένη Πέμπτη έγινε και ο αγιασμός της ομάδας εν όψει της νέας χρονιάς ενώ ο κ. Ρίζος θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του, στην διάθεση του για το αυριανό παιχνίδι.

Να δείξει τις δυνατότητες της

Απ' την άλλη πλευρά η Α.Ε Λέρου με βάση την πολύ καλή της περσινή πορεία, και την ενίσχυση της την καλοκαιρινή περίοδο είναι μια απ' τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο και σίγουρα το ματς στην Κάλυμνο παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Η Α.Ε Λέρου έδειξε και στο παιχνίδι με τον Α.Ο Βαθύ για τον θεσμό του κυπέλλου ότι δεν είναι ακόμα έτοιμη λόγω της έλλειψης φιλικών αγώνων αλλά αύριο θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή του Καλυμνιακού.

Διαιτητής ο Γεωργιόπουλος

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γιώργος Γεωργιόπουλος με βοηθούς τους Πλάτση και Τσαγγάρη.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.