Θέλουν να ξεκινήσουν «ιδανικά»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012

Στην Πάτμο δοκιμάζεται ο Νικαγόρας, όπου την Κυριακή στις 15:00 (Livescore απ'το giafkasports.gr) θα αντιμετωπίσει για την πρώτη αγωνιστική της Β' κατηγορίας του Ομίλου νήσων τον Ξάνθο.

Οι Κεφαλιανοί ταξιδεύουν στην Πάτμο με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Α.Ε Κω για τον θεσμό του κυπέλλου και ευελπιστούν πως θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη, για να ξεκινήσουν ιδανικά στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Μιχάλης Κοκκαλάκης πέρα απ' τους στρατευμένους Αλεξανδρή και Ζερβό Νικόλα δεν θα έχει στην διάθεση τους και τους Μπίλλη Γιάννη και Διακοδημητρίου για επαγγελματικούς λόγους. Τελευταία στιγμή θα κριθεί το αν θα ταξιδέψει ο Σκευοφύλαξ, και σε αντίθετη περίπτωση την θέση του στην 18αδα θα πάρει ο Χοχλαστός Ε.

Αναλυτικά η 18αδα του Νικαγόρα: Μιχαλάκης, Διακογιάννης Λ., Τρουμούσης, Ζερβός Ε., Πολίτης Κ., Κοκκαλάκης Ε., Μπεκιρλάρι, Παπαβασιλείου, Φούσκας, Μπίλλης Μ., Διακογιάννης Ε., Κοκκαλάκης Γ.Α., Κοκκαλάκης Γ.Μ., Πολίτης Γ., Σάκκος, Γιάννου, Σπυράτος, Χοχλαστός Ε. ή Σκευοφύλαξ.

Με ενθουσιασμό για την πρεμιέρα

Στην αντίπερα όχθη ο Ξάνθος Πάτμου περιμένει την πρεμιέρα για να μας «συστηθεί» σαν μια διαφορετική ομάδα απ' ότι την είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια με νέα διοίκηση και προπονητή τον Ντάνιελ Κένεντι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει απ' την ομάδα να κάνει μια καλή εμφάνιση και να καταφέρει να ξεκινήσει ιδανικά την χρονιά.

Απόντες θα είναι ο Χριστόδουλος Γρύλλης ο οποίος βρίσκεται εκτός Πάτμου και οι Αντωνόπουλος και Ρομάν που κρίθηκαν ανέτοιμοι και αποκλείστηκαν απ' την αποστολή.

Διαιτητής ο Μάγγος

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μάγγος Φ., με βοηθούς τους Μάγγο και Κορώνη.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.