Φιλική νίκη για την Α.Ε Λέρου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2012

Φιλικό παιχνίδι έδωσαν χτες στην Λέρο, Α.Ε Λέρου και Ξάνθος Πάτμου στην προσπάθεια που κάνουν για να παρουσιαστούν έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας του Ομίλου νήσων στις 21 Οκτωβρίου.

Θέλει χρόνο ακόμα για να φτάσει τα «στάνταρ» της η ΑΕΛ

Η Α.Ε Λέρου ήταν η ομάδα που επικράτησε με 4-1 και έδειξε στο πρώτο της φιλικό ότι επιθετικά παρέμεινε το ίδιο επικίνδυνη και αφού πάτησε αρκετές φορές περιοχή κατάφερε να σκοράρει τέσσερις φορές με τον Αντώνη Πλόχωρο. Σίγουρα πάντως η ομάδα του κ. Τσάτσου χρειάζεται αρκετό χρόνο ακόμα, για να μπορέσει να πλησιάσει κοντά στα στάνταρ που έχει στα μυαλό του ο προπονητής και να διεκδικήσει με αξιώσεις το φετινό πρωτάθλημα.

Ευχαριστημένοι στον Ξάνθο

Σε ότι αφορά την ομάδα της Πάτμου, ο Ξάνθος μπορεί να γνώρισε την ήττα αλλά ο Ντάνιελ Κένεντι είδε κάποια πράγματα τα οποία δουλεύει στις προπονήσεις και αυτό είναι που κρατάει απ' το χτεσινό ματς. Ο Ξάνθος μπόρεσε για αρκετά λεπτά στο παιχνίδι να κυκλοφορήσει καλά την μπάλα και να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Ντασκαγιάννη ενώ το γκολ της ομάδας πέτυχε ο Φαμπιάν.

Αρκετοί νεαροί και απ' τις δύο ομάδες

Αξίζει να σημειώσουμε ότι και οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές ενώ υπήρχαν απουσίες αρκετών ποδοσφαιριστών – κυρίως στην Α.Ε Λέρου- λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Σήμερα η ομάδα της Α.Ε Λέρου θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την ομάδα παλαιμάχων, όπου και θα αγωνιστούν όσοι δεν πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο χτεσινό παιχνίδι.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.