Φιλικό για να αποκτήσει συνοχή

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2012

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι θα δώσει την Κυριακή η Α.Ε Λέρου που θα υποδεχτεί στην Λέρο τον Ξάνθο Πάτμου σε ένα ματς το οποίο θα ξεκινήσει στις 14:00.

Η ομάδα του κ. Τσάτσου θεωρείται φέτος ως ένα απ' τα φαβορί για την άνοδο στην Α' κατηγορία και σίγουρα ο έμπειρος τεχνικός θα θέλει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του, παλιοί και νέοι.

Εξάλλου το ζητούμενο για την Α.Ε Λέρου είναι να βρει την απαραίτητη συνοχή για να παρουσιαστεί έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας του Ομίλου νήσων.

Πολλές οι μεταγραφές

Οι πολλές μεταγραφές της ομάδας σίγουρα θα την βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνει για να διεκδικήσει την άνοδο ωστόσο θα χρειαστεί κάποιος χρόνος για να μπορέσει η ομάδα να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης. Οι ποδοσφαιριστές που απέκτησε η ομάδα την καλοκαιρινή περίοδο είναι οι εξής: Κοτσάνης Παντελής, Γκούβας Δημήτρης, Καρπάθιος Κώστας, Αλεξόπουλος Κώστας, Κουρεβέλης Παναγιώτης, Διαμαντής Θοδωρής, Φυλακούρης Αντώνης, Καραγκιόλης Ηλίας, Καμπόσος Πέτρος.

«Ανέβασε» και μικρούς

Η καλή παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών την περσινή περίοδο δεν πέρασε απαρατήρητη απ' τον κ. Τσάτσο που «ανέβασε» στην πρώτη ομάδα αρκετούς νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.