Με «όρεξη» για ένα νέο ξεκίνημα

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 03 Σεπτεμβρίου 2012

xanthossinantisi2012

Την ευκαιρία να μιλήσουν από κοντά με τον προπονητή της ομάδας Ντάνιελ Κένεντι είχαν χτες οι ποδοσφαιριστές του Ξάνθου Πάτμου στην πρώτη συνάντηση για την φετινή χρονιά που βρίσκει την ομάδα να ξεκινά με -6 στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας του Ομίλου νήσων.

Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν ότι φέτος υπάρχει διάθεση για κάτι διαφορετικό και είναι έτοιμοι με την προσθήκη κάποιων παικτών που επέστρεψαν στην ομάδα να προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Εξάλλου τα τελευταία χρόνια ο Ξάνθος δεν καταφέρνει να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα και ήδη φαίνεται ότι τέτοιο πρόβλημα δεν θα αντιμετωπίσει αφού η διοίκηση έχει ξεκινήσει αρκετά δυναμικά (πήγε καλά και το πάρτι της ομάδας).

10 Σεπτεμβρίου η έναρξη της προετοιμασίας

Ο νέος προπονητής του Ξάνθου ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές ότι η προετοιμασία θα ξεκινήσει την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου ενώ τους ζήτησε να τηρούν κάποια πράγματα τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες. Κυρίως να είναι όλοι στην ώρα τους στις προπονήσεις, να δείξουν σοβαρότητα και να σέβονται ο ένας τον άλλον. Σε ότι αφορά το πρωτάθλημα τους ζήτησε να είναι μαχητές και νικητές, και με καλή προετοιμασία και πίστη τα αποτελέσματα θα έρθουν.

xanthossinantisi2012 photo1

xanthossinantisi2012 photo3

xanthossinantisi2012 photo4

xanthossinantisi2012 photo2

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.