Και «επίσημα» Κένεντι στον Ξάνθο

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 19 Αυγούστου 2012

daniel-kenedy

Αυτό που είχαμε γράψει πριν από μερικές ημέρες είναι πλέον πραγματικότητα και ο νέος προπονητής του Ξάνθου Πάτμου για την φετινή χρονιά θα είναι ο Ντάνιελ Κένεντι.

Ο 38χρονος Πορτογάλος τα είχε βρει σε όλα με τη νέα διοίκηση του συλλόγου εδώ και αρκετές ημέρες και αφού λύθηκαν κάποια διαδικαστικά θέματα που είχαν να κάνουν με την διαμονή του στο νησί της Πάτμου, θα εγκατασταθεί μόνιμα πλέον εκεί, και θα αναλάβει όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Η προετοιμασία του Ξάνθου θα ξεκινήσει πιθανότατα στις 10 Σεπτεμβρίου όπου ο νέος προπονητής θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα το υλικό της ομάδας, αλλά και κάποιους ακόμα ποδοσφαιριστές που αναμένεται να «προστεθούν» τις επόμενες ημέρες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η διοίκηση του Ξάνθου, δια στόματος του προέδρου Χριστόδουλου Γρύλλη, αντιδρά με την απόφαση της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου για την αλλαγή στην Β' κατηγορία του Ομίλου νήσων, σχετικά με την δεύτερη «προνομιούχα» θέση και ελπίζουν πως θα αλλάξει αυτό, αφού αυτή η απόφαση θα λειτουργήσει ανασταλτικά για μια ομάδα που έχει βλέψεις πρωταθλητισμού.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.