Με στόχο πρωταθλητισμού

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2012

antimaxos-xanthos12

Μπορεί ο Ξάνθος να ξεκινάει το φετινό πρωτάθλημα με -6 αλλά ο στόχος της νέας διοίκησης του συλλόγου είναι να κάνει πορεία πρωταθλητισμού αφού φαίνεται ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα σε σχέση με την κακή πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα απ' την στιγμή που απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί και επίσημα η έναρξης της συνεργασίας με τον Ντάνιελ Κένεντι αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που επιστρέφουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ξάνθου Πάτμου όπως οι Γρύλλης Χριστόδουλος και Μιχάλης Κάβουρας.

Εξάλλου πέρα απ' τους «παλιούς» επέστρεψαν και κάποια παιδιά που απουσίαζαν για σπουδές ενώ η ομάδα έχει αποκτήσει και τους Θωμά Βοτσαίτη, Αλέξανδρο Χατζησταμπόπουλο και Δημήτρη Καλαμπόκα.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι υπάρχουν και νέα παιδιά που έχουν δείξει ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις του Ξάνθου και αναμένεται φέτος να πάρουν περισσότερες ευκαιρίες. Όλα αυτά φυσικά θα εξαρτηθούν απ' τον προπονητή ο οποίος μετά την έναρξη της προετοιμασίας (10 Σεπτεμβρίου) θα μπορεί να έχει ασφαλή συμπεράσματα για το ρόστερ του συλλόγου.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.