Στα «κυανόλευκα» ο Πης

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2012

Pisaekws2012

Στον Α.Ο Δικαίου είχαν ξεκαθαρίσει ότι πέρα απ'τις ανανεώσεις θα κινηθούν και για ποδοσφαιριστές που είναι απ'το νησί και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα στο δύσκολο έργο της Δ' Εθνικής.

Ένας απ'αυτούς είναι ο Δημήτρης Πης. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός μετά από πάρα πολλά χρόνια στην Α.Ε Κω με την οποία κέρδισε τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα και ήταν παρόν και στα εύκολα και στα δύσκολα αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Α.Ο Δικαίου.

Έτσι αφού πήρε την ελευθέρας του απ'τον Δημήτρη Κώστογλου μίλησε με τον Γιάννη Μανούσογλου και την διοίκηση του Α.Ο Δικαίου και είπε το «ναι» στους πρωταθλητές Δωδεκανήσου.

Μετά την έναρξη της συνεργασίας του με τον Α.Ο Δικαίου, δήλωσε στο giafkasports.gr:

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω την Α.Ε Κω αφού εκεί πέρασα τις πιο όμορφες στιγμές της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Όμως δυστυχώς τα πράγματα ήρθαν έτσι και δεν μπορώ να συνεχίσω στην ομάδα.Ευχαριστώ τον Α.Ο Δικαίου για το ενδιαφέρον που έδειξε για μένα και αυτός ήταν ένας σημαντικός λόγος για να δεχτώ την πρόταση του. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ για να πετύχει τους στόχους της».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.