Εντός της εβδομάδας οι εξελίξεις

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012

aekws-vasis2012

Μετά από αρκετές εβδομάδες συζητήσεων και επαφών με ανθρώπους που θέλουν να μπουν στην διοίκηση της ομάδας, εντός της εβδομάδας αναμένονται κάποιες εξελίξεις στην Α.Ε Κω σε ότι έχει να κάνει με την φετινή χρονιά.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο των «βυσσινί» Δημήτρη Κώστογλου μας αποκάλυψε ότι μέσα στην εβδομάδα θα οριστεί μια ημερομηνία για τις εκλογές του συλλόγου με σκοπό την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου που θα βαδίσει σε μια διαφορετική βάση.

Εξάλλου φαίνεται και στο θέμα του προπονητή πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας ο Λεωνίδας Κούτσικας αφού η συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

Για άλλη μια φορά ο πετυχημένος τεχνικός θα μπει στην διαδικασία να ξαναχτίσει απ' την αρχή την Α.Ε Κω (όπως έκανε και πριν μερικά χρόνια) για να καταφέρει να την επαναφέρει εκεί που της αξίζει.

Μετά το νέο διοικητικό συμβούλιο και αφού και ο προπονητής της ομάδας ετοιμάσει την λίστα του για τη νέα χρονιά θα ξεκαθαριστεί και τι θα γίνει με τις παραμονές και τις μεταγραφές των ποδοσφαιριστών αφού αυτήν την στιγμή παραμένει άγνωστο ποιοι θα συνεχίσουν στον σύλλογο.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.