Ξεκινούν οι συναντήσεις

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012

xatziantwniou-aekws-newlogo2012

Η χρονιά για την Α.Ε Κω δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο αφού οι «βυσσινί» και το πάλεψαν μέχρι τέλους τελικά δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην Δ' Εθνική και λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος αποχώρησαν.

Όμως η ομάδα πρέπει να πάει παρακάτω και αυτό είναι άλλο ένα βάρος για τον πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Κώστογλου που προσπαθεί να κρατήσει την ομάδα στο επίπεδο που της αρμόζει.

Εξάλλου και φέτος ο πρόεδρος της ομάδας και –σε μεγάλο βαθμό- ο Λεωνίδας Κούτσικας ήταν αυτοί που έφτασαν την Α.Ε Κω με τα τόσα προβλήματα να αγωνίζεται σχεδόν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Η επόμενη ημέρα είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό στην παρούσα φάση τουλάχιστον για την Α.Ε Κω. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Δημήτρη Κώστογλου μάθαμε ότι θα ξεκινήσει κάποιες συναντήσεις με ανθρώπους που έχουν την διάθεση να μπουν στο νέο διοικητικό συμβούλιο ενώ μέσα στον μήνα θα γίνουν οι προγραμματισμένες εκλογές.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Δημήτρης Κώστογλου έχει ξεκαθαρίσει αρκετές φορές – και πρόσφατα σε συνέντευξη που μας έδωσε στο Ράδιο Πρώτο 91.5 – ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν συνεχίσει σαν πρόεδρος αλλά όλα θα κριθούν απ'το αν υπάρχουν άνθρωποι που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον να αναλάβουν την ομάδα.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.