Αποχώρησαν αλλά...κάποιοι συνεχίζουν

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 16 Μαϊος 2012

aekws-vasis2012

Αδιαμφισβήτητα η φετινή χρονιά για την Α.Ε Κω ήταν αρκετά δύσκολη αφού η ομάδα πέρασε από πολλά στάδια και παρόλο που έφτασε σχεδόν στο «τέλος» για να ολοκληρώσει την παρουσία της στην Δ' Εθνική τελικά τέσσερις αγωνιστικές πριν τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στον 8ο όμιλο αποχώρησε απ'το πρωτάθλημα.

Μια προσπάθεια που δυστυχώς δεν βρήκε ανταποκριτές,αφού ούτε οι επιχειρηματίες του νησιού αλλά ούτε και οι φίλοι της ομάδας, δεν προσπάθησαν να βοηθήσουν τους «βυσσινί» παρότι έβλεπαν ότι το «ταξίδι» δύσκολα θα ολοκληρωνόταν.

Αυτό που κέρδισε πάντως η ομάδα του Λεωνίδα Κούτσικα είναι οι παραστάσεις που πήραν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Α.Ε Κω, κάτι που σίγουρα θα τους βοηθήσει στην συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους καριέρας.

Όπως επίσης «κέρδισε» και με την επιλογή κάποιων «ξένων» ποδοσφαιριστών. Αρκετοί απ'τους παίκτες που ήρθαν, μετά από σύντομο χρονικό διάστημα κατάλαβαν ότι δεν μπορεί η ομάδα να ανταπεξέλθει οικονομικά όμως οι περισσότεροι όχι μόνο έμειναν αλλά με την βοήθεια και των «παλιών ντόπιων» προσπάθησαν για το καλύτερο.

Αρκετοί μάλιστα απ'αυτούς συνεχίζουν τις προπονήσεις μαζί με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που δουλεύουν σα να μην έχει άλλάξει τίποτα και περιμένουν υπομονετικά να περάσει ο χρόνος για να δουν ποιό θα είναι το μέλλον της ομάδας.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.