Ώρα για ξεκούραση

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012

pisdimitris2012

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν,να πάρουν ανάσες και να «φορτίσουν» τις μπαταρίες τους για την συνέχεια θα έχουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Κω, της Α.Ε Κω και του Α.Ο Δικαίου των τριών ομάδων μας δηλαδή που συνεχίζουν ακόμα κανονικά τις προπονήσεις.

Εξάλλου η Α.Ε Κως και ο Α.Ο Δικαίου έχουν ακόμα αγωνιστικές υποχρεώσεις ενώ στον ΠΑΟΚ Κω παρότι ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας του Ομίλου νήσων έχει να δώσει τον αγώνα μπαράζ.

Αυτό είναι και το πιο δύσκολο αυτήν την στιγμή για την ομάδα του Μιχάλη Παπαγιαννόπουλου καθώς είναι δύσκολο για μια ομάδα να μένει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς επίσημα παιχνίδια.

Αν λάβουμε υπόψιν μας επίσης ότι η Κως είναι τουριστική περιοχή και κάποιοι απ'τους ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να συμμετέχουν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στις προπονήσεις τότε το έργο του ΠΑΟΚ Κω γίνεται ακόμα πιο δύσκολο.

Στην Α.Ε Κω περιμένουν να ολοκληρωθεί η σεζόν για να μπορέσει η ομάδα το καλοκαίρι να «χτιστεί» και πάλι απ'την αρχή. Στα παιχνίδια που απομένουν η Α.Ε Κως θα προσπαθήσει (όπως άλλωστε κάνει απ'την αρχή της χρονιάς) να προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να κλείσει όσο γίνεται καλύτερα μια δύσκολη σεζόν.

Στο επόμενο ματς με τον Πανναξιακό σύμφωνα με το τελευταίο ρεπορτάζ η Α.Ε Κως δεν θα ταξιδέψει αφού τα έξοδα μετακίνησης στο νησί της Νάξου φτάνουν κοντά στα 6.000 ευρώ και οι «βυσσινί» προτιμούν να ξοδέψουν αυτά τα χρήματα για να πραγματοποιήσουν τα τρία ταξίδια που απομένουν στην Αθήνα με Ελπιδοφόρο,Αιγάλεω και Ηλιούπολη.

Τέλος σε ότι αφορά τον Α.Ο Δικαίου έχουν ξεκινήσει κάποιες επαφές με ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα στους αγώνες μπαράζ καθώς τα οικονομικά του συλλόγου βρίσκονται σε οριακό σημείο και η διοίκηση προσπαθεί να βρει την λύση μέσω κάποιων επιχειρηματιών.

Στα αγωνιστικά το επόμενο διάστημα θα «χρησιμοποιηθεί» κυρίως για να καταφέρει η ομάδα να πάει όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στους αγώνες μπαράζ , κάνοντας μια μίνι προετοιμασία.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.