Τώρα πρέπει να ξεκινήσει ο προγραμματισμός

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012

aod-aekws photo9

Σχεδόν ένας μήνας έμεινε για να ξεκινήσουν οι αγώνες μπαράζ του Α.Ο Δικαίου για την άνοδο στην Δ' Εθνική. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ για τις άλλες ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο ο Δίκαιος έχει την δυναμική σαν ρόστερ να είναι η μία απ'τις δύο ομάδες που θα μπορέσουν να αγωνίζονται του χρόνου στην Δ' Εθνική.

Όμως ο προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά πρέπει να ξεκινήσει από τώρα και οι "κυανόλευκοι" να προσπαθήσουν να βρουν ποιοί επιχειρηματίες θέλουν να έρθουν κοντά στην ομάδα για να την βοηθήσουν για την χρονιά που έρχεται, καθώς οικονομικά η επόμενη σεζόν θα είναι ακόμα πιο δύσκολη αν λάβουμε υπ όψιν τα ταξίδια.

Στην παρούσα φάση Α.Ο Δικαίου και Α.Ε Κως βρίσκονται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι καθώς η οικονομική κατάσταση της χώρας έχει επηρεάσει και τις δύο ομάδες και είναι φανερό ότι το καλοκαίρι που πέρασε έπρεπε να κοιτάξουν πιο σοβαρά το ενδεχόμενο συνένωσης η συνεργασίας, κάτι το οποίο πρέπει να γίνει οπωσδήποτε αυτό το καλοκαίρι.

Και ο λόγος είναι πολύ απλός.Γιατί δεν γίνεται αλλιώς,γιατί αν θέλουμε να λέμε ότι μπορούμε να έχουμε μια ομάδα σε μεγαλύτερη κατηγορία πρέπει να την στηρίξουμε, και γιατί είναι κρίμα σαν νησί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να μην εκπροσωπήσουμε τα Δωδεκάνησα όπως πραγματικά μπορούμε, αν συνεργαστούμε.

Αρκετοί είναι αυτοί που θα σκέφτονται ότι είναι αδύνατον να βρεθούν οι επιχειρηματίες,απ'την στιγμή που ο Δίκαιος δεν έχει εξασφαλίσει (είπαμε είναι και τα μπαράζ) την άνοδο,αλλά το πιο σωστό είναι αυτό. Καλύτερα θα είναι να γίνουν τώρα οι απαραίτητες συζητήσεις, για να ξέρουν και στην ομάδα αν πρέπει να ανεβούν ή όχι.

Τώρα υπάρχει και η άλλη άποψη,σεβαστή και αυτή. Γιατί οι ομάδες μας να κάνουν πρωταθλητισμό και γιατί να υπάρχει ο Ανταγόρας,η Α.Ε Κως ή ο Δίκαιος στην Δ' Εθνική και να ματώνουν οικονομικά κάποιοι άνθρωποι,χωρίς να υπάρχει κάποιο κέρδος και αυτό να επαναμβάνεται κάθε χρόνο;

Απ'την στιγμή που κάποιοι αποφάσισαν ότι θέλουμε πρωταθλήματα ας τα υποστηρίξουν όπως πρέπει, αλλιώς ας κάνουμε αθλητισμό και μόνο αθλητισμό.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.