Να συνεχίσει μέχρι το τέλος

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 07 Απριλίου 2012

aekws-elpidoforos2012

Μετά το χτεσινό φιλικό απέναντι στον ΠΑΟΚ Κω στο γήπεδο Φιλίνος στην Α.Ε Κω κατεβάζουν ταχύτητα και τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν και πάλι να προετοιμάζονται κανονικά για την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Πανναξιακό.

Οι "βυσσινί" εξάλλου πέρα απ'τα οικονομικά προβλήματα τα οποία έχουν να αντιμετωπίσουν προσπαθούν να παραμείνουν και σε καλή αγωνιστική κατάσταση,καθώς δύο εβδομάδες η ομάδα δεν αγωνίζεται αφού στο ματς με το Περιστέρι δεν πήγε και αυτό το Σαββατοκύριακο το Καρλόβασι δεν ήρθε στην Κω.

Ο στόχος πλέον για την ομάδα είναι να μπορέσει να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα και να συνεχίσει αυτήν την αξιοπρεπή για τα δεδομένα πορεία στην Δ' Εθνική. Το δυσκολότερο φυσικά έχει να κάνει με τις μετακινήσεις που απομένουν ( Πανναξιακός,Ελπιδοφόρος,Αιγάλεω,Ηλιούπολη) με το παιχνίδι στη Νάξο να είναι το πιο "τσουχτερό" οικονομικά.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά ο Αναστασιάδης δείχνει να ξεπερνάει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γόνατο,ενώ με άδεια εκτός νησιού απουσιάζουν οι Σανταμούρης και Εμμανουήλ.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.