Τοπικό ντέρμπι στην Αντιμάχεια

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

paokw-doxa2011

Το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε Δόξα Καρδάιμανας και ΠΑΟΚ Κω ξεχωρίζει στην 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας του Ομίλου νήσων αφού οι δύο ομάδες αναμετρώνται (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) για το ποιά θα κατακτήσει την δεύτερη θέση που οδηγεί στον αγώνα μπαράζ.

Ο κ.Χρυσόπουλος δεν έχει να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα τραυματισμού ενώ χαρακτηριστικό είναι και πως και οι ποδοσφαιριστές που αισθανόντουσαν κάποιες ενοχλήσεις θα σφίξουν τα δόντια και θα αγωνιστούν κανονικά.

Απ'την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ Κω θα έλεγε κανείς πως θυμίζει νοσοκομείο αφού ο Μιχάλης Παπαγιαννόπουλος έχει να «αντιμετωπίσει» τις απουσίες αρκετών παικτών,και γι'αυτό τον λόγο στην αποστολή θα βρίσκονται και παιδιά απ'το εφηβικό τμήμα της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα θα απουσιάσουν οι Πρέκας, Συμεόνοφ και Παντελής Ζαμάγιας που βρίσκονται λόγω σχολικής εκδρομής στην Βαρκελώνη, οι Ξυπολιτάς Γ.,Ξυπολιτάς Μ. και Αρβανιτογιάννης λόγω ίωσης, ο Κανελλόπουλος που είναι τιμωρημένος ενώ γνωστές εδώ και αρκετές ημέρες είναι και οι απουσίες των Γιάννη και Αντώνη Δουλγεράκη που δεν συμμετέχουν στις προπονήσεις και του Γιώργου Πάντα που βρίσκεται στην Μυτιλήνη.

Σε αυτές τις απουσίες πρέπει να προσθέσουμε και αυτή του Αλεξούδη που είχε αποχωρήσει τραυματίας απ'το ματς με τον Καλυμνιακό αλλά και του Φορτσέτι που έχει κάκωση στα πλευρά.

Το ματς είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή στις 12:00 (Live η εξέλιξη απ'το giafkasports.gr).Διαιτητής θα είναι ο κ.Γεωργιόπουλος με βοηθούς τους Φραγκιαδάκη και Κρίκογλου.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.