Ετοιμάζουν την...Αναγέννηση Ασφενδιού

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2012

anagennisiasfendiousinantisi1fev2012

Τελικά οι φήμες που υπήρχαν τις τελευταίες ημέρες περι επανίδρυσης της Αναγέννησης Ασφενδιού αποδείχτηκαν αληθινές αφού το βράδυ της Τετάρτης παλιοί παράγοντες και ποδοσφαιριστές της ομάδας βρέθηκαν στην καφετέρια "Μήνυμα" στο Ζηπάρι και συζήτησαν για το ενδεχόμενο να "ξανακατεβάσουν" την ομάδα του χωριού τους στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου.

Οι περισσότεροι μάλιστα στάθηκαν στον σκοπό που θα έχει αυτή η ομάδα η οποία κυρίως θα δημιουργηθεί για να παίζουν τα παιδιά που όλο αυτό το διάστημα δεν αγωνίζονται σε κάποια ομάδα.Μάλιστα και την φετινή χρονιά αρκετοί ήταν οι ποδοσφαιριστές απ'το Ζηπάρι που έπαιξαν για λογαριασμό του Ανταγόρα στην Α' κατηγορία.

Όπως ξεκαθαρίστηκε δεν τίθεται κανένα θέμα κόντρας με τον Α.Ο Δικαίου απ'τον οποίο μάλιστα θα ζητήσουν και την βοήθεια του,ενώ η ομάδα θα έχει στόχο τον αθλητισμό και μόνο τον αθλητισμό.

Εξάλλου πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι και την χρονιά που έγινε η συνένωση ανάμεσα σε Αναγέννηση Ασφενδιού και Α.Ο Πυλίου,είχαν ουσιαστικά δημιουργηθεί δύο ομάδες,ο σημερινός Α.Ο Δικαίου και ο "Δίκαιος 2005" που είχε σκοπό τότε να λειτουργεί σαν θυγατρική της πρώτης ομάδας.

Έτσι αυτό που φαίνεται πιο πιθανό στην παρούσα φάση είναι αυτή η ομάδα ανθρώπων να αναλάβουν επαναδραστηριοποιήσουν τον "Δίκαιο 2005" που είναι ανενεργός απ'τον 2006 και στην συνέχεια να του αλλάξουν ονομασία και να δημιουργηθεί και πάλι η Αναγέννηση Ασφενδιού.

Στην σημερινή συνάντηση ορίστηκε μια επιτροπή πέντε ατόμων που θα "τρέξει" τα όποια θέματα παρουσιαστούν νομικά για να καταφέρει και πάλι ο σύλλογος να αγωνιστεί στις τοπικές κατηγορίες.

Τέλος πρέπει να προσθέσουμε ότι και αν είναι ακόμα πολύ νωρίς για το ποιά θέση θα αναλάβει ο καθένας στην ομάδα προβάδισμα για τον προεδρία του συλλόγου φαίνεται να έχει ο Νικήτας Χατζηβασίλης, ένας απ'τους πιο παλιούς παράγοντες της ομάδας.

Ας δούμε τι μας δήλωσε ο Νώστας Χατζηχαραλάμπους,παλιός ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Ασφενδιού και ένας απ'τους μπροστάρηδες αυτής της επανίδρυσης του συλλόγου.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.