Σκληρή ανακοίνωση του Καλυμνιακού κατα της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011

nikagoras-kalimniakos2011 photo2

Σκληρή ανακοίνωση κατά της Ε.Π.Σ Δωδεκανήσου εξέδωσε η ομάδα του Καλυμνιακού.Αναλυτικά:

Είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε και συγχρόνως να ενημερώσουμε το φίλαθλο κοινό της Δωδεκανήσου για τα κατορθώματα της Ε.Π.Σ Δωδεκανήσου και του συνδέσμου διαιτητών κατά του συλλόγου μας την φετινή περίοδο, τα οποία είναι συνέχεια των όσων είχαν διαδραματιστεί την προηγούμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Και εξηγούμαστε:

Κύριοι της ΕΠΣΔ και της διαιτησίας την προηγούμενη ποδοσφαιρική περίοδο προσπαθήσατε να καταστρέψετε το σωματείο μας –απ'τα πιο ιστορικά της Δωδεκανήσου- και σας υπενθυμίζουμε τα παρακάτω:

1) Αγώνας με Αναγέννηση-Ιαλυσού Ρόδου. Κάνατε την προκήρυξη της ΕΠΣΔ «κουρελόχαρτο» ορίζοντας τον αγώνα την ημέρα και ώρα που βόλευε το αντίπαλο σωματείο χωρίς να ερωτηθούμε καν. Υπεβλήθη ένσταση την οποία απορρίψατε! Με ποιο αιτιολογικό; Προσφύγαμε στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ και πληροφορηθήκαμε ότι απερρίφθη η έφεση μας. Με ποιο αιτιολογικό; Πέρασαν 13 μήνες από τότε και ακόμα να πάρουμε το σκεπτικό της απόφασης της απόρριψης της εφέσεως μας.

2) Στον αγώνα με τον Ευαγόρα, κύριοι της ΕΠΣΔ και την επιτροπής διαιτησίας ο διαιτητής κ.Μάμμης αδίκησε κατάφωρα τον σύλλογο μας και στο τέλος χωρίς αιτιολογία διέκοψε τον αγώνα. Μετά απ'αυτά αποχωρήσαμε απ'το πρωτάθλημα και ζητήσαμε όπως συμμετάσχουμε στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Σάμου. Εσείς κατόπιν συνεννόησης με την ΕΠΣ και πιέζοντας την δεν μας επετράπη να αγωνιστούμε στην ΕΠΣ Σάμου.

Ερχόμαστε στην φετινή περίοδο:

Μετά από πολλούς κόπους καταφέραμε να φτιάξουμε μια ομάδα αποτελούμενη από μικρά παιδιά με την συμμετοχή 2-3 μεγαλύτερων σε ηλικία ποδοσφαιριστών. Στους πρώτους (4) αγώνες η ομάδα μας ήταν αήττητη και βάδιζε ακάθεκτη προς την επίτευξη του στόχου της, που δεν ήταν άλλος απ'την επιστροφή της στην κατηγορία των μεγάλων του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου. Φαίνεται όμως ότι υπολογίζαμε χωρίς τους ξενοδόχους.

Το πρώτο δείγμα το πήραμε στον αγώνα με τον Ανταγόρα για το κύπελλο. Παρόλο που κατήλθαμε να αγωνιστούμε με 11 νεαρούς ποδοσφαιριστές ο διαιτητής κ.Ωραιόπουλος μας αδίκησε και ήταν μια απ'τις κυριότερες αιτίες του αποκλεισμού μας, ο οποίος βέβαια δεν μας ενόχλησε.

Στον αγώνα της 5η αγωνιστικής με τον Α.Ο Βαθύ διαιτητής ήταν και πάλι ο κ.Ωραιόπουλος, άπειρος και ακατάλληλος να διευθύνει έναν αγώνα ντέρμπι. Ως γνωστόν διέκοψε τον αγώνα 87-88ο λεπτό και ακολούθησε η ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΗ σας απόφαση για τιμωρία του συλλόγου μας.

Με ποιο αιτιολογικό; Μπήκαν φίλαθλοι στον αγωνιστικό χώρο και του επιτέθηκαν;

Του επιτέθηκε ή τον χτύπησε κάποιος παράγοντας η ποδοσφαιριστής;

Κατά πληροφορίες μας πήρε μια βεβαίωση περί τραυματισμού του απ'το νοσοκομείο Καλύμνου, χωρίς επίσημο έγγραφο, χωρίς αντίγραφο και χωρίς αριθμό πρωτοκόλλου. Ο γιατρός του αγώνα κ.Κουτούζης σας έστειλε βεβαίωση περί μη τραυματισμού και διαιτητού και μη αίτηση ουδεμίας παροχής ιατρικής φροντίδας. Αυτήν την βεβαίωση του γιατρού την έχετε λάβει ; Και να ναι την λάβατε υπόψη σας όταν βγάζατε την απόφαση; Σας πληροφορούμε ότι ο ανωτέρω ιατρός είναι πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου.

Και να δεχτούμε ότι ο διαιτητής είχε κάποιο μικροτραυματισμό, γιατί αυτός να μην προήλθε όταν στο πρώτο ημίχρονο εν χορώ όλοι οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο Βαθύ τους επιτέθηκαν διαμαρτυρόμενοι για αδικίες εναντίον τους ;

Κύριε αρχιδιαιτητή, Δ.Σ του συνδέσμου και επιτροπή ορισμού διαιτητών θεωρούμε ότι είστε ανίκανοι να διευθύνετε ένα τόσο σοβαρό όργανο , που δεν μπορείτε να διακρίνεται πότε και ποιους διαιτητές πρέπει να ορίζετε για να διευθύνουν τους αγώνες πρωταθλήματος ακόμα και μικρότερων κατηγοριών, γι'αυτό παραιτηθείτε πριν γίνουν μεγαλύτερα επεισόδια στα γήπεδα, τότε θα είναι αργά.

Κύριοι της ΕΠΣΔ:

Ίσως η ανακοίνωση-καταγγελία μας να θεωρηθεί αιχμηρή και για τον λόγο αυτό μας ζητήσετε ανάκληση της.

Σε τέτοια περίπτωση, σας πληροφορούμε προκαταβολικά ότι δεν θα το κάνουμε και σας ζητάμε εσείς κύριοι της ΕΠΣΔ και της διαιτησίας να απολογηθείτε σε μας για τα εγκληματικά σας –κατά την γνώμη μας- λάθη τα οποία διαπράξατε κατά του συλλόγου μας και επιφυλασσόμαστε να ασκήσουμε τα δικαιώματα μας όπου χρειαστεί.

Α.Ο.Κ Καλυμνιακός

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.