"Έχουμε συννενοηθεί με τους ανθρώπους του Φοίβου"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2011

antagora-akoysilasozipari2011

Μπορεί η Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου να έχει ορίσει κανονικά το παιχνίδι ανάμεσα σε Φοίβο Κρεμαστής και Ανταγόρα για την Κυριακή στη 13:00 στο γήπεδο Κρεμαστής όμως οι "πράσινοι" είναι αδύνατον να προλάβουν να παίξουν αφούν αν φύγουν με το πλοίο της γραμμής την Κυριακή το πρωί θα φτάσουν στην Ρόδο στις 14:30.

Μάλιστα το πλοίο της επιστροφής αναχωρεί για την Κω στις 17:00.Αυτό σημαίνει ότι ο Ανταγόρας θα έπρεπε να ταξιδέψει αύριο (Σάββατο) στην Ρόδο να έκανε διανυκτέρευση εκεί για να αγωνιζόταν την Κυριακή.

Όμως τα οικονομικά της ομάδας είναι άσχημα για να μπορέσει να κάνει διανυκτέρευση στην Ρόδο και αυτό φαίνεται ότι είναι κάτι που σέβεται ο Φοίβος Κρεμαστής.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ.Μήτρου μάλιστα μας είπε ότι έχουν έρθει σε συννενόηση με τους ανθρώπους της ομάδας της Ρόδου.Αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε στο giafkasports.gr:

"Αύριο θα στείλουμε χαρτί στην Ε.Π.Σ Δωδεκανήσου όπου θα αναφέρουμε ότι δεν προλαβαίνουμε να αγωνιστούμε την Κυριακή αφού δεν μας βολεύουν τα δρομολόγια.Έχουμε επικοινωνήσει πάντως με τους ανθρώπους του Φοίβου μέσα στην εβδομάδα και μας είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να αναβληθεί το παιχνίδι."

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.