Την Πέμπτη το Ευαγόρας-Ανταγόρας,την άλλη Πέμπτη το Απόλλων Καλυθιών-Α.Ο Δικαίου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2011

antagoras-iraklismaritswn2011a

Απ'την στιγμή που η πειθαρχική όπως ήταν αναμενόμενο δεν τιμώρησε τον Ανταγόρα και τον Α.Ο Δικαίου αφού οι δύο ομάδες δεν προλάβαιναν το καράβι για να αγωνιστούν, η Ε.Π.Σ Δωδεκανήσου όρισε και πάλι τα δύο παιχνίδια.

Πιο συγκεκριμένα την ερχόμενη Πέμπτη στην 13:30 θα γίνει το Ευαγόρας-Ανταγόρας και την παραπάνω Πέμπτη 17 Νοεμβρίου στην 13:30 θα γίνει το Απόλλων Καλυθιών-Α.Ο Δικαίου.

Αναλυτικά η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής αναφέρει:

Η Πειθαρχική Επιτροπή αποφαίνεται ότι η αδυναμία προσελευσης των ομάδων ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ , ΑΝΤΑΓΟΡΑ /Α ΕΡΑΣ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ/ και ΑΣ ΤΗΛΟΥ /Β ΕΡΑΣ. ΚΑΤ./στους αγώνες ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ.-ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ,ΕΥΑΓΟΡΑ -ΑΝΤΑΓΟΡΑ και ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΤΗΛΟΥ δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα των ομάδων ,αλλα λόγω ανωτέρας βίας /άρθρο 17 παρ.3 του ΚΑΠ/και απαλλάσει τις εγκαλούμενες ομάδες "ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ,ΑΝΤΑΓΟΡΑ ΚΩ και ΑΣ ΤΗΛΟΥ απο την αποδιδόμενη σε αυτές Πειθαρχική παράβαση.

Διατάσσει τον επαναορισμό διεξαγωγής των μην τελεσθέντων αγώνων μεσα σε χρονικό διάστημα εντός δεκαμπέντε /15 / ημερών από την τελεσιδικία της παρούσης απόφασης σύμφωνα με την διάταξη του (άρθρου 21 παρ.1 περ. α του ΚΑΠ)

 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.